Gjør noe aktivt for miljøet – velg Passiv!

Energiforbruket må ned, og vi er på god vei. Dører og vinduer står imidlertid fortsatt for det største
energitapet i bygg og boliger. Bedre isolert­e dører gir sunnere inneklima, lavere energiforbruk og lavere
utgifter for husholdningen. 

NorDan har høye ambisjoner når det gjelder energidesign, og vi tar mål av oss å vise vei. NorDan har produsert NTech Passiv vinduer siden 2007, og lanserte allerede i 2011 NTech Passiv ytterdører.
Vi valgte ut 7 av våre mest populære dørmodeller som nå finnes i NTech Passiv utførelse i tillegg til vanlig standard utførelse.


NorDan NTech Passiv ytterdører har ekstra isolasjon i dørbladet. Kombinert med energibelagt 3-lags glass, argongass mellom glassene og Superspacer varmkant gir dette gir ytterdørene i Passiv-serien en U-verdi på 0,6 – 0,7 W/m2K. U-verdien er naturligvis beregnet for både karm og dørblad. Vær oppmerksom på at U-verdi målt midt på produktet normalt gir en bedre verdi enn om man tar med karm også. Spør alltid etter U-verdi på hele produktet!

Ytterdøren er inngangen til hjemmet og til de som bor der. Den ønsker deg velkommen og er første­inntrykket for dine gjester. Derfor er det er viktig å velge riktig dør! Den skal også oppfylle alle kvalitet­s-, sikkerhets- og ikke minst energikrav som finnes.


NorDan AS er en av Skandinavias ledende produsenter av vindue­r og dører, og tilbyr markedets største produktprogram innen lav­energi- og passiv-produkter. NorDan har en lang tradisjon med å være i forkant med lavenergiløsninger. Det drivende ønsket er å lage de beste løsningene, og ikke bare de som innfrir minste­kravene.


« Gå tilbake