Du kan ikke se det, og du behøver ikke tenke på det. Men det kanskje viktigste argumentet for å velge et vindu fra NorDan er hvordan vi impregnerer trevirket.

Les mer …

Prislistene på papir er i ferd med å avløses. Med NCalc blir kalkulering av tilbud på vinduer og dører enklere, raskere og mer presist enn noen sinne.

Les mer …

Med lanseringen av en helt ny profil, vil NorDan gjøre det enklere å samkjøre det estetiske uttrykket på vinduene til resten av bygget.

Les mer …

NorDans fabrikk for pulverlakkering og produksjon av aluminiumskomponenter ble nylig akkreditert etter medlemsorganisasjonen GSB International sin "Premium Approved Sea Proof Plus" kvalitet.

Les mer …

NorDan Screens er utvendig solskjerming, som monteres på vinduet allerede på fabrikken. Det gir en penere fasade, billigere montering og en robust sperre mot solen.

Les mer …

Man trenger ikke montere NorDan-vinduer med VIS mange ganger før man blir mye klokere

Les mer …

NorDan Grip gjør bæring og montering av vinduer enklere, tryggere og mer ergonomisk.

Les mer …

NorDans nye "Envrider-vindu" ble presentert som en prototype under Bygg Reis Deg 2015. Nå er den for lengst i produksjon, og byr på mange valgmuligheter.

Les mer …

Denne høsten har NorDans brosjyrer startet en ansiktsløftning. Målet er å gjøre det enklere å velge rett, men også å inspirere.

Les mer …

Det hittil siste medlemmet i NorDan-familien er HelAlu. Med vinduer og dører av aluminiumsprofiler får man helt nye muligheter. Det beste av alt er man endelig kan forholde seg til en og samme leverandør for alle vinduer og dører i et prosjekt.

Les mer …

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu