For en vår dette har vært! For første gang i vår stolte historie oppnår NorDan fem treff og «fullt hus» som årets leverandør 2017. Vi takker Systemhus, Norgeshus, Mesterhus, Blinkhus og Vestlandshus for prisene. Vi lar oss inspirere av prisdrysset og fokuserer enda mer på å jobbe smart med kontinuerlig forbedring.

Les mer …

Den tradisjonsrike dør- og vindusprodusenten NorDan feirer 90 års-jubileum i 2016. Nå går startskuddet for mange mindre og større markeringer i fire land.

Les mer …

I Thunheimsveien på Moi bygger Blink Hus Bjerkreim Trelast Norges første boligfelt med NorDan Solar solfanger. Feltet består av 9 eneboliger og 12 leiligheter fordelt på 3 bygg. Samtlige eneboliger, og et av leilighetbyggene får solfanger i fasaden. 

Les mer …

At Team Leaseplan Go-løperen Andrew Musgrave var rask på ski var det ingen som lurte på. Men at briten skulle være raskere enn hele norgeseliten i sprint kom som en overraskelse på mange.

Les mer …

VindusPosten for perioden april til juni er ute, og i denne utgaven kan du blant annet lese om vår smarte vinduer, NorDan Solar og Tre tårn i Rundeskogen som vekker oppsiktog beundring. 

Les mer …

NorDan – stolt leverandør til Norges første Excellent sertifiserte næringsbygg

Les mer …

Varmetapet fra eldre vinduer kan utgjøre over 40 % av boligens totale varmetap.

Les mer …

NorDan VIS sprenger rammene for tradisjonell vindusinnsetting.

Les mer …

Dugg på utsiden av glass

På dager med kalde og klare netter med høy luftfuktighet kan det oppstå kondens på utsiden av glasset på vinduer og dører.  Gode vinduer og dører med lav u-verdi slipper gjennom mindre varme. Da blir glasset varmere på innsiden og kaldere på utsiden.  Inne blir det da mindre kaldras og mindre kondens på den innvendige siden. På utsiden av vinduene vil det oftere bli kondens. Dette skjer særlig på  høsten eller tidlig vinter.

Les mer …

NorDan har et klart mål om å være ledende på levering og 1.september åpnet NorDan AS nye distribusjonsterminal i Lier. Et viktig tiltak for å imøtekomme kundens krav til fleksible leveringer av våre dører og vinduer.

Les mer …