Et større ansvar

Når vi nå innfører kundeløftet er det for at det skal være enklere for deg å se alt du får du ved å velge løsninger fra NorDan. Det handler også om at du skal føle deg trygg på at bak hver eneste leveranse fra NorDan står det dyktige mennesker som mest av alt vil at hver enkelt kunde skal være fornøyd, og at hvert enkelt produkt skal vare så lenge som mulig. Kundeløftet er gjeldende fra 1.1.2014.


30 års garanti på aluminiumsbekledd

Vi gir deg 30 års garanti mot sopp- og råteangrep på aluminiumsbekledde vinduer, skyvedører og balkongdører med NTech-standard så lenge du har fulgt våre anvisninger om montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk. Garantien er begrenset til levering av erstatningsprodukt.


60 års forventet levetid

Vi forventer at aluminiumsbekledde dører, skyvedører og balkongdører har en levetid på 60 år, forutsatt rett montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk.


20 års garanti på tre vinduer

Vi gir deg 20 års garanti mot sopp- og råteangrep på skyvedører, balkongdører og vinduer av tre med NTech-standard så lenge du har fulgt våre anvisninger om montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk. Garantien er begrenset til levering av erstatningsprodukt.


40 års forventet levetid

Vi forventer at dører, skyvedører og balkongdører av tre har en levetid på 40 år. Levetiden er forutsatt rett montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk.


Svar innen 24 timer

Vi lover å svare på din prisforespørsel i løpet av 24 timer, slik at du skal kunne ha det beste beslutningsgrunnlaget akkurat når du trenger det.


Levering innen 24 timer

Vi lover å ikke bruke mer enn 24 timer fra en lagerført vare er bestilt til den er på vei ut fra lageret igjen. Tid til transport er ikke inkludert.


Service på stedet

Vi lover å starte med servicearbeid på stedet innen 1 måned etter at en klage på våre dører og vinduer er akseptert.


« Gå tilbake