NorDan Myggnetting

Myggbitt eller myggfritt?

Effektiv skjerming

Gjennom alle årets sesonger er det ikke alltid like enkelt å tenke føre var, sesongplager slik som myggen og andre insekter blir til bekymringer man heller tar der og da. Men forestill deg at du ikke trengte å tenke på det i det hele tatt?

Effektiv skjerming
NorDan Myggnetting skjermer effektivt huset ditt mot nysgjerrige insekter som helst burde holde seg utendørs. Myggnetting kan enkelt påmonteres alle NorDan innadslående vinduer du allerede har, og kan tas av når og om det er ønskelig. Rammen til myggnettingen kan fås i samme farge som ditt eksisterende vindu, slik at den ikke skiller seg ut fra din allerede stilige fasade.

Frisk luft året rundt
På varme sommernetter er det fristende å ha vinduet oppe, men da med ulempen av uvelkomne mygg og andre insekter som også vil søke tilflukt i den opplyste boligen. En tur innom din lokale NorDan forhandler og en runde med kjempeenkel montering så er bekymringene borte for godt! Nyt lufting av boligen året rundt og gjør huset ditt tom til et sted fritt for mygg.

NorDan