NCalc

Selvbetjente tilbud

Gå til Ncalc

Enklere tilbud med NCalc

Prislistene på papir er i ferd med å avløses. Med NCalc blir kalkulering av tilbud på vinduer og dører enklere, raskere og mer presist enn noen sinne.

NCalc er en nettbasert tjeneste for kalkulering av tilbud med vinduer og dører fra NorDan. Raskt og smertefritt kan du opprette nye tilbud, jobbe med tidligere lagrede tilbud eller samarbeide i sanntid med NorDans salgskonsulenter. NCalc er åpen døgnet rundt, og gjør at du kan sette sammen eller redigere tilbud når det passer deg best. Det smidige grensesnittet beregner i tillegg til pris også vekt og U-verdi, slik at du hele tiden har en oversikt over hvordan det ferdige tilbudet vil ende opp.

Enkelt og fleksibelt
NCalc er en fleksibel løsning som rett og slett gjør det enklere å utarbeide tilbud. I produktvelgeren spesifiserer man dimensjoner, overflatebehandling og eventuelle tilvalg, og hele tiden får man en 3D-visning som illustrerer det ferdige produktet. Fra sprosser til glassalternativer, aluminiumsfarge og U-verdi – det aller meste lar seg konfigurere enkelt og uten frustrasjon.

Kom i gang – opprett konto
For å komme i gang med NCalc må du kontakte din salgskonsulent hos NorDan. Da oppretter vi et brukernavn og passord til deg, og du er klar til å begynne å utarbeide tilbud på kort tid.

NorDan