Hva kan smarte vindu
og dører gjøre for deg?

Bedre regulering av lys og varme

Direkte sollys og utetemperatur påvirker boligens innetemperatur og luftfuktighet. NorDan sine vindu har maksimal isolasjonsevne for kulde og kan leverers med integrert utvendig solskjerming for å stenge varmen ute uten å ta bort utsyn. NorDan leverer også skjule sensorer i vinduskarmene som kan snakke med husets øvrige varmekilder.

Integrert alarm og adgangskontroll / smartdør

Med smartdør og skjulte sensorer i vinduene har du det som trengs for å koble til det ypperste av boligalarm med vekterutrykning og oppkobling til brannsentral. Med full kontroll over alle vindu og dører kan du enkelt betjene lås eller snakke med den som ringer på fra din telefon.

Markedets mest komplette smarthusløsning:
Ønsker du et smart hjem kan vår samarbeidspartner Rackit tilrettelegge akkurat de behovene du har for å få et komplett smarthus.

Hva skjer
når du åpner et vindu?


Med skjulte sensorer vet termostatene at de ikke trenger å kompensere for din utlufting

Bedre inneklima

Tradisjonelt vil termostatene som styrer boligens innetemperatur ikke alltid forstå hvorfor du lukker opp et vindu. Den registrer at temperaturen faller og starter oppvarming. Med sensorer i vinduene kan oppvarmingen deaktiveres når du åpner for utlufting.

Bedre sikkerhet

Med skjulte sensorer i vinduene vil du ha full kontroll over hvilke vindu som er lukket eller åpne. Du kan også enkelt aktivere boligalarm og vinduene vil varsle om uvedkommende forsøker å ta seg inn.

Hvordan regulere
sommervarmen inne?


Blir det for varmt i solen, stenger dine vindu enkelt varmen ute med integrert solskjerming.

Regulering av solskjerming

Screens er en utvendig solskjerming fra NorDan som er integrert i vinduet og husets kledning. Når solen står på vinduene kan du enkelt styre dine screens fra telefonen og stenge varmen ute.

Behold utsikten

Selv om du har senket dine screens og vinduet er blendet utenfra, beholder du fortsatt utsyn gjennom forblendingen.

Hva er
en smartdør?


Ingen nøkler, snakk med den som ringer på og åpne via telefon.

Hele huset i samme app. Med FG godkjent brann og innbruddsalarm

Alarm, kamera, lys, varme og elektronisk dørlås – alt styrt fra én app. Få varsel om at barna er kommet hjem, eller bli minnet på å låse inngangsdøren etter du har reist hjemmefra. Sammen med vår samarbeidspartner Rackit kan du legge til de funksjonene du har behov for i ditt hjem.

Markedets mest komplette smarthusløsning

NorDan