I NorDan stiller vi de strengeste krav til produksjon av våre vinduer og dører. Det er din trygghet. Vi skal ligge i forkant i utviklingen og har derfor fokus på å gjøre våre vinduer og dører smartere.

Velkommen hjem!

Nå kan vi gjennom vårt samarbeid med Rackit gi deg optimal beskyttelse mot brann og innbrudd samtidig som du kan skreddersy ditt eget smart hjem, med mulighet for styring av Screens, lyd, lys og varme. NorDan, sammen med ID Lock og Rackit, kan altså tilby en komplett smarthus plattform akkurat slik kunden ønsker det, og alt kan styres fra en app på mobilen.
Starten på ditt nye smarthjem

Nå kan vi gjennom vårt samarbeid med ID Lock og Rackit gi deg optimal beskyttelse mot brann og innbrudd samtidig som du kan skreddersy ditt eget smart hjem, med mulighet for styring av Screens, lyd, lys og varme. NorDan, sammen med Rackit, kan altså tilby en komplett smarthus plattform akkurat slik kunden ønsker det, og alt kan styres fra en app på mobilen.

Du kan selv velge hvilke smarthus løsninger du ønsker: Elektronisk dørlås, Ringeklokke m/kamera og toveiskommunikasjon, Brannvarsler-direkte til alarmsentral, Innbruds sensor i dører og vinduer tilkoblet alarmsentral, Rackit App med enkel styring av alle funksjoner, Styring av NorDan Screens, Styring av lys, varme og lyd

Alt som trengs er en sentral fra Rackit som kobles opp mot de ulike enhetene du ønsker å styre. Deretter har du full kontroll på alle funksjonene gjennom en fantastisk app du laster ned til din mobil, nettbrett eller desktop. Herfra kan du holde kontakt med boligen samme hvor du befinner deg. En autorisert el-installatør sørger for montering og at alt fungerer. Enkelt og greit. Vips, og du har et smart hjem.