Om NorDan

NorDan ble grunnlagt i 1926 og har dermed over 90 års erfaring i bransjen. Vi har i dag vokst til et konsern med ca. 1600 medarbeidere og en konsernomsetning på 2,2 milliarder kroner.

En viktig arbeidsgiver
Våre fabrikker er hjørnesteinsbedrifter i lokalsamfunnene vi er representert, og NorDan er en viktig arbeidsgiver både i Norge, Sverige og Polen. Vi teller i dag rundt 1600 medarbeidere fordelt på ledelse, salg og marked, produksjon og produktutvikling.

Europeisk tilstedeværelse
Hovedmarkedet til NorDan er Norge, Sverige, Storbritannia og Irland, men vi eksporterer også til en rekke andre land. Hovedkontoret ligger på Moi i søndre Rogaland. Vi har fabrikker på Moi, Otta og Egersund i Norge. I Sverige har vi fabrikker i Värnamo, Kvillsfors og Tanumshede. Vi har også en fabrikk i Wolsztyn i Polen.

Tradisjoner for kvalitet
Helt siden etableringen i 1926 har vi produsert innovative produkter av høy kvalitet med trevirke som viktigste råvare. Selv om mye har skjedd innen produksjonsteknikker måler vi fortsatt oss selv på kvaliteten på håndverket vi leverer. Vi har dører og vinduer i årene, og lange tradisjoner for kvalitet.