NorDan Toveissvingende vindu

Det toveis-svingende, innadslående aluminiumsvinduet er både elegant og brukervennlig på en og samme tid.

Med et enkelt håndtak kan man enten vippe toppen av vindusrammen i luftestilling, eller dreie hele rammen innover for enkelt renhold.

Toveis-svingende vinduer i aluminium kan leveres med mange ulike tilpasninger for å passe det enkelte bruksområdet best mulig, fra skjulte hengsler til barnesikring og ulike varianter av håndtak. Konstruksjonen gjør også vinduet svært tett, og skjuler alle beslag bak en robust tetningslist.

Toveis-svingende vinduer i aluminium kan leveres med mange ulike tilpasninger for å passe det enkelte bruksområdet best mulig, fra skjulte hengsler til barnesperre og ulike varianter av håndtak.

Hvilke vinduer passer for deg?

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.

Tilvalg er valg du må gjøre når du bestiller vindu eller dører fra NorDan

Det kan være vanskelig å velge rett farge på vinduet, og vite hva slags glass en ønsker. Skal du ha solskjerming inne eller ute, eller kanskje du trenger myggnetting. For ikke å snakke om hva slags type håndtak du ønsker.

Tilvalg
NorDan