NorDan toppsving

En moderne klassiker gjort enda bedre.

Toppsving Opus har stort rom for individuell tilpasning. Vinduet inngår blant de utadslående produktene fra NorDan som er spesielt designet for å passe inn i klassiske og mer tradisjonelle bygg. Den klassiske utformingen kombinert med svært god støydemping gjør Toppsving til et suverent valg ved rehabilitering av bebyggelse i bystrøk.
Doble beslag med barnesikring

Velbalanserte beslag gjør at rammen lett kan vendes 180 grader for trygg vasking fra innsiden. Solide vaskestoppsbeslag er også integrert i hengslene for trygg vasking av vindu. Store vinduer er ingen problem da vårt egenutviklede beslag klarer rammevekt på 80 kg. effektiv barnesikring stopper likevel ethvert «fluktforsøk” fra viltre krabater. NorDan har det eneste utadslående standardproduserte vindu som tilfredsstiller kravene til inn bruddsikring med hensyn til press mellom karm og ramme. Kan også leveres som Svanemerket vindu.

180 graders sving av rammen og barnesperre

Med Toppsving Opus får man høy kvalitet kombinert med den velkjente utadslående åpningen.

Hvilke vinduer passer for deg?

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.

Tilvalg er valg du må gjøre når du bestiller vindu eller dører fra NorDan

Det kan være vanskelig å velge rett farge på vinduet, og vite hva slags glass en ønsker. Skal du ha solskjerming inne eller ute, eller kanskje du trenger myggnetting. For ikke å snakke om hva slags type håndtak du ønsker.

Tilvalg
NorDan