Trevinduer med eller uten aluminiumsbekledning

Hva er viktig for deg?

Alle NorDan-vinduer har vakuumimpregnert trevirke, og dette er et viktig bidrag til høy ytelse som varer. Men for en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse og ekstra lang levetid bør du vurdere aluminiumsbekledning. På innsiden får du alle fordelene ved et trevindu, mens du på utsiden får et robust produkt som holder uværet på avstand. Du kan selvfølgelig velge farge selv, på både aluminiumsprofiler og trevinduer.

Bruksområder og design
Det er ingen grunn til at alle vinduene i et hjem skal være like. Moderne og dynamisk arkitektur legger ofte opp til vinduer i ulike størrelser og former, med forskjellige krav til funksjon. Noen skal være åpningsbare, noen skal være faste og
noen skal kombinere de to. For eldre hus som skal oppgraderes med nye vinduer kan det være krav om hvordan vinduene skal se ut. Alt dette bør du ta i betraktning når du skal velge dine nye vinduer.
På innsiden er det også viktig at vinduet får den utformingen boligen fortjener. Velg mellom en moderne, stilren kantutforming eller vår velkjente NorDan-profil.

Funksjon
Ulike vinduer har ulik funksjon, og det er viktig å avklare om du har spesielle ting du foretrekker at dine nye vinduer skal gjøre. Skal de helst åpnes innover i rommet, eller passer det bedre med et tradisjonelt, utadslående vindu i stedet? Skal
vinduet være rømningsvei i et rom, eller bør det heller utstyres med ekstra barnesperre? Å avklare disse kravene er en viktig nøkkel for at du skal ha glede av vinduene dine i lang tid.

Tilbehør og alternativer
Det er alltid to sider av en sak, men for et hjem er det ofte fire. Sydvendte vegger vil ofte ha stort solinnslipp, mens andre vegger kanskje ligger mot en trafikkert vei. Med ulike glassalternativer og en lang rekke tilvalg kan du skreddersy vinduene dine til den bruken de skal møte.

NorDan