NorDan toppsving

En moderne klassiker gjort enda bedre.

Det velbalanserte beslaget gjør det mulig å enkelt rotere rammen 180 grader rundt sin egen akse. Slik blir det svært enkelt å vaske vinduet fra innsiden. Robuste vaskestoppbeslag er integrert i hengslene før ytterligere sikkerhet. NTech Toppsving er det eneste standardproduserte vinduet som tilfredsstiller kravene til innbruddsikring med hensyn til press mellom karm og ramme.
Vinduet har en avansert og effektiv barnesikring integrert i hengslene

Toppsving har stort rom for individuell tilpasning. Vinduet inngår blant de utadslående produktene fra NorDan som er spesielt designet for å passe inn i klassiske og mer tradisjonelle bygg. Den klassiske utformingen kombinert med svært god støydemping gjør Toppsving til et suverent valg ved rehabilitering av bebyggelse i bystrøk. Kan også leveres som Svanemerket vindu.

180 graders sving av rammen og barnesperre

Med Toppsving får man høy kvalitet kombinert med den velkjente utadslående åpningen.

Hvilke vinduer passer for deg?

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.

Tilvalg er valg du må gjøre når du bestiller vindu eller dører fra NorDan

Det kan være vanskelig å velge rett farge på vinduet, og vite hva slags glass en ønsker. Skal du ha solskjerming inne eller ute, eller kanskje du trenger myggnetting. For ikke å snakke om hva slags type håndtak du ønsker.

Tilvalg
NorDan