BIM objekter

Arkitekter og entreprenører, produsenter av byggevarer og byggherrer benytter seg alle av BIM-objekter for å sikre god planlegging og gjennomføring. Etter hvert vil hele tegningsgrunnlaget kunne sendes elektronisk for automatisk utarbeidelse av tilbud, noe som øker effektiviteten og samtidig reduserer risikoen for typiske tastefeil. Les mer om BIM-filer her

Tre / aluminium

Vinduer fra NorDan kan leveres både med og uten utvendig vedlikeholdsfri aluminiums­bekledning. Aluminiumsbekledningen beskytter trevirket mot UV-stråling, noe som bidrar ytterligere til produktets levetid.

SoundTech

Med verdier helt opp mot Rw 49 dB er NorDan klasseledende på støy, og sikrer svært god komfort innvendig selv om trafikken raser forbi på utsiden. Tilpasset de strenge kravene som stilles fra byggherrer i de store byene.

Biokompositt

Produsert i et miljøvennlig biokompositt-materiale. Vinduene produseres i en stor 3D printer som kan produsere vinduer og dører opp til 1,5 meters bredde og 2,5 meters høyde. Produksjonstiden for ett vindu er cirka to timer.

Ytterdører

Her er en av markedets største utvalg av ytterdører. Finn en dør som passer ditt hjem. Dørene har noen av markedets sikreste og mest holdbare konstruksjoner. Oppfyller alle sikkerhetskrav og kan enkelt oppgraderes til en full smartdør som snakker med resten av huset.

Balkongdører i tre / aluminium

NorDan sine balkongdører leveres både i tre og tre med aluminiumsbekleding som gir ekstra lang holdbarhet.

SoundTech balkongdører

Utad eller innadslående lydisolerende balkongdører med utvendig aluminiumsbekledning passer perfekt for krevende og urbane miljø.

Skyvedører

Skyvedører fra NorDan glir på forseglede kulelagre som sitter inne i dørkostruksjonen. Det gjør at den er enkel å både åpne og lukke, selv i store størrelser.

NorDan