Myggfri lufting selv midt på sommeren

Myggbitt eller myggfritt?

Gjennom alle årets sesonger er det ikke alltid like enkelt å tenke føre var, sesongplager slik som myggen og andre insekter blir til bekymringer man heller tar der og da. Men forestill deg at du ikke trengte å tenke på det i det hele tatt?

Den norske sommeren er på sitt beste når kveldene er lange, lyse og varme. Men det er flere enn oss mennesker som trives godt når sommervarmen er på sitt høyeste. Mygg, knott og andre flyvende nattdyr søker mot lyset som gjerne skinner innenfra gjennom et åpent vindu. Resultatet er enten myggstikk og summing rundt ørene, eller å måtte sove i et varmt rom fordi vinduet må holdes lukket.

Stenger insekter ute

Myggnetting fra NorDan monteres enkelt på våre vinduer og balkongdører, resultatet er lufting fritt for insekter – også på varme sommerkvelder.

Vinduer fra NorDan har mange fordeler, men en av de kanskje mer ukjente er muligheten til å montere myggnetting til både innadslående og utadslående vinduer samt balkongdører. Rammen monteres slik at det ikke er i veien for bruken av vinduet, og man kan lufte fritt uten at insekter som tiltrekkes av lyset kommer inn. Siden vinduet også har full åpning, lar det seg selvfølgelig vaske også når myggnettingen er montert.

Utvendig myggnettingsramme

Utvendig myggnettingsramme er tilpasset våre innadslående vinduer og monteres på utsiden av vinduet. Rammen som holder myggnettingen er produsert i aluminium, og kan selvfølgelig leveres i de samme standardfargene som det øvrige vinduet, og hvis du vil ha en helt spesiell farge, kan du mot et pristillegg velge fra hele spekteret i både NCS- og RAL-skalaen. Myggnettingsrammen er enkel å montere og gir et diskret uttrykk som lover deg behagelig lufting og komfort i sommermånedene – eller hele året hvis du foretrekker det.

Innvendig myggnetting

Nå har NorDan introdusert innvendig myggnetting til utadslående vinduer og balkongdører. Med denne nyheten finnes det nesten ingen grenser på hvor mye du kan lufte myggfritt. Valgmulighetene blir flere og de nye produktene kommer også med en rekke spennende fargevalg. Innvendig myggnetting kan fås i 4 forskjellige farger: 2 nyanser av hvit, en svart og en grå (NCS S0502Y; NCS S0500N; RAL 9005; RAL 9006). Selve duken på myggnettingen fås i svart.

Gjennom alle årets sesonger er det ikke alltid like enkelt å tenke føre var, sesongplager slik som myggen og andre insekter blir til bekymringer man heller tar der og da. Men forestill deg at du ikke trengte å tenke på det i det hele tatt?

NorDan