Myggnetting

Myggfri lufting selv midt på sommeren

Gjennom alle årets sesonger er det ikke alltid like enkelt å tenke føre var, sesongplager slik som myggen og andre insekter blir til bekymringer man heller tar der og da. Men forestill deg at du ikke trengte å tenke på det i det hele tatt?

Myggnetting fra NorDan monteres enkelt på våre vinduer og balkongdører. Rammen monteres slik at det ikke er i veien for bruken av vinduet, og man kan lufte fritt uten at insekter som tiltrekkes av lyset kommer inn. Resultatet er lufting fritt for insekter – også på varme sommerkvelder. Siden vinduet også har full åpning, lar det seg selvfølgelig vaske også når myggnettingen er montert.

Hos NorDan kan du velge mellom:

myggnetting_ramme_utvendig

Utvendig myggnetting til innadslående vinduer

Innvendig myggnetting til utadslående vinduer

Innvendig myggnetting til balkongdører

Utvendig myggnettingsramme til innadslående vinduer

myggnetting_ramme_utvendig

Utvendig myggnettingsramme er tilpasset våre innadslående vinduer og monteres på utsiden av vinduet. Myggnettingsrammen er enkel å montere og gir et diskret uttrykk som lover deg behagelig lufting og komfort i sommermånedene – eller hele året hvis du foretrekker det.

Rammen som holder myggnettingen er produsert i aluminium, og kan selvfølgelig leveres i de samme standardfargene som det øvrige vinduet, og hvis du vil ha en helt spesiell farge, kan du mot et pristillegg velge fra hele spekteret i både NCS- og RAL-skalaen.

Innvendig myggnetting til utadslående vinduer

For utadslående vinduer monteres myggnettingen på innsiden. Her er nettingen festet i skinner på hver side av rammen og kan dermed enkelt løftes opp når den ikke er i bruk eller for å komme til vrideren på vinduet. Myggnetting til utadslående vinduer kan fås i 4 forskjellige farger: To nyanser av hvit, en svart og en grå (NCS S0502Y; NCS S0500N; RAL 9005; RAL 9006). Selve duken på myggnettingen fås i svart.

Innvendig myggnetting til balkongdør

Til balkongdører har vi myggnetting med sideveis plisséfunksjon. Den lukkes og åpnes sideveis og gir full kontroll over hele åpningsfeltet. Myggnetting til balkongdører kan fås i 3 forskjellige farger. 2 nyanser av hvit og en svart (NCS S0502Y; NCS S0500N; RAL 9005). Selve duken på myggnettingen fås i svart.

MARKEDETS BESTE GARANTIORDNING

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er vi stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov.

NorDan