Klassisk eller moderne profil

Med lanseringen av en helt ny profil, har NorDan gjort det enklere å samkjøre det estetiske uttrykket på vinduene til resten av bygget

Classic

Classic er NorDans velkjente «bølgeprofil», som gir assosiasjoner til moderne håndverkstradisjoner. NorDan Classic har gått under navnet «NorDanstaffen», men nå vil kundene kunne velge også en mer moderne profil.

Modern

Modern, som er spesielt tilpasset det noe strammere og gjerne mer minimalistiske preget mange nyere prosjekter har fokus på. Til forskjell fra den tradisjonelle kurven på Classic har Modern kun en elegant og subtil avrunding mot ytterkanten. Det betyr færre visuelle detaljer, og et generelt mer renskåret uttrykk.

Kjært barn har mange navn, og uansett om man velger å kalle det staff, profil eller bare kantdesign er det en av de små detaljene som virkelig kan utgjøre en forskjell i det store bildet.

Med en ny profil blir friheten til å velge nøyaktig den vindusløsningen som passer prosjektet best enda mer tydelig.

Muligheten til å velge mellom profiler er allerede innført, og det samme gjelder illustrasjoner, tegninger og annet materiell som skal gjøre det lettere å se forskjellene på de to profilene, og enda enklere å visualisere på forhånd hva man får uansett hvilket uttrykk man velger.

Må velges når du bestiller

Du kan velge profil på et utvalg av våre produkter. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å få vite mer eller få råd og tips ved valg av vinduer.


Vårt kundeløfte

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.NorDan