Klassisk eller moderne profil

Med valg av kantprofil på vinduene, blir det enkelt å samkjøre det estetiske uttrykket på vinduene til resten av bygget

Classic

Classic er NorDans velkjente «bølgeprofil», som gir assosiasjoner til moderne håndverkstradisjoner. NorDan Classic har gått under navnet «NorDanstaffen», men nå vil kundene kunne velge også en mer moderne profil.

Modern

Modern, som er spesielt tilpasset det noe strammere og gjerne mer minimalistiske preget mange nyere prosjekter har fokus på. Til forskjell fra den tradisjonelle kurven på Classic har Modern kun en elegant og subtil avrunding mot ytterkanten. Det betyr færre visuelle detaljer, og et generelt mer renskåret uttrykk.

Kjært barn har mange navn, og uansett om man velger å kalle det staff, profil eller bare kantdesign er det en av de små detaljene som virkelig kan utgjøre en forskjell i det store bildet.

Profil må velges når du bestiller

Du kan velge profil på et utvalg av våre produkter. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å få vite mer eller få råd og tips ved valg av vinduer.


MARKEDETS BESTE GARANTIORDNING

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er vi stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov.

NorDan