Hvilke vinduer og dører passer for deg?

Selv om gode lysforhold gir en følelse av velvære og sollyset tilfører varme og øker trivselsfaktoren, kan det sommerstid bli behov for solskjerming. Vinduer eller dører med lav brystning eller glass ned til gulvet, krever i noen tilfeller sikker­hetsglass. Er bygget ved en trafikkert vei, kan man redusere sjeneren­d­e lyd med støydempende glass.

Det er mange valg å ta hensyn til om man skal bygge et hus eller renovere

Planleggingen av vinduer og dører er noe av det viktigste en gjør i et bygg. Med markedets største produktspekter har NorDan akkurat det du trenger, og vi kan hjelpe deg med lys, trivsel og sikkerhet. Det er ingen grunn til at alle vinduene i et hjem skal være like. Moderne og dynamisk arkitektur legger ofte opp til vinduer i ulike størrelser og former, med forskjellige krav til funksjon. Noen skal være åpningsbare, noen skal være faste og noen skal kombinere de to.

Bruksområder og design

For klassiske eller eldre hus som skal oppgraderes med nye vinduer kan det være krav om hvordan vinduene skal se ut. Alt dette bør du ta i betraktning når du skal velge dine nye vinduer. På innsiden er det også viktig at vinduet får den utformingen boligen fortjener.

nordan ide design hus

Alle NorDanvinduer har vakuumimpregnert trevirke, og dette er et viktig bidrag til høy ytelse som varer. Men for en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse og ekstra lang levetid bør du vurdere aluminiumsbekledning. På innsiden får du alle fordelen ved et trevindu, mens du på utsiden får et robust produkt som holder uværet på avstand. Du kan selvfølgelig velge farge selv, på både aluminiumsprofiler og trevinduer.

NorDan