Om oss i NorDan

NorDan ble grunnlagt på Moi i Rogaland i 1926, og er i dag en betydelig produsent av dører og vinduer i Europa. Konsernet har i 2024 totalt 12 fabrikker, 32 salgskontor, ca. 2 300 medarbeidere og en omsetning på ca. 4,9 milliarder NOK.

Perfekt samspill

Vi har det som et mål for alt vi gjør i NorDan: Innad i bedriften søker vi stadig det perfekte samspillet mellom mennesker og produksjonsteknologi og mellom medarbeidere.

Overfor kunder og leverandører forsøker vi hele tiden å være en perfekt samarbeidspartner. Overfor sluttbruker vil vi at produktene, både hver for seg og sammen, skal snakke sitt tydelige språk om perfekt form og funksjon – med lang, lang levetid.

Funksjon, form og mennesket har vært grunnpilarene i vår produktutvikling siden det første toveissvingende vinduet så dagens lys i 1961. Vinduet fikk navnet NorDan Perfekt.

Men det var også en visjon som var født. En visjon om perfekte produkter, perfekte produksjonsmetoder og perfekte relasjoner til marked og samarbeidspartnere.
Vi vet med oss selv at ingenting noen gang vil bli helt perfekt. Men vi har det som vårt overordnede mål og løfte. Derfor kan du være trygg på at produkter fra NorDan alltid vil serve deg på den aller beste måte.

NorDan AS er den ledende vindusprodusenten i Norge

I tillegg til hovedkontoret og fabrikken på Moi er det i tillegg fabrikker i Egersund og på Otta.
Åtte regionskontorer sikrer tett oppfølging og nærhet til prosjektmarkedet, byggevarehandelen og byggmestere over store deler av Norge.

Takk for tilliten

NorDan har lang erfaring med å levere både vinduer og dører til store prosjekter, både til nybygg og rehabilitering. Gjennom en årrekke har vi bygget kompetanse som kommer kundene våre til gode.

Markedsledende produkter og smidige prosesser gir deg løsninger som varer i generasjoner, og veiledning som hjelper deg med det du måtte lure på. Derfor sier vi at vi leverer langt mer enn bare vinduer og dører. Når man skal velge leverandør av nye vinduer eller dører er det også mange tekniske kriterier som må legges til grunn.

Ta hensyn til dagens situasjon, og samtidig husk at investeringen man gjør skal vare så lenge som 40 til 60 år- og ofte enda lenger. Kvalitet, overflatebehandling, energieffektivitet og sikkerhet er viktige kriterier som spiller inn på valget. Velger du NorDan kan du være trygg på at du får en partner som er like opptatt av investeringen din som du er, og vårt mål er at du skal være fornøyd med vinduene mange år framover.

NorDan