Velg farge på produktene dine

Våre standardfarger

Som et alternativ til vår standard hvit S0502-Y, kan vi tilby et stort utvalg andre farger. Fargene nedenfor er de mest populære, passer til alle våre produkter og kommer uten tillegg i pris:

RAL 9010
RAL 1013
RAL 7021
RAL 7022
NCS S 8500-N
RAL 6005
RAL 5007
RAL 3011
RAL 8011
RAL 7044
RAL 8019
RAL 7040
RAL 7037
RAL 7012
RAL 7016
RAL 7043
RAL 7015
RAL 9005
NCS-S-0500-N
NCS-S-0502-Y
White-Alu RAL9006 (Gjelder kun aluminium)
Grey-Alu RAL9007 (Gjelder kun aluminium)

Obs! Vær oppmerksom på at fargen på skjermen kan fravike fra den virkelige skalaen. Fargene leveres med glans 35 på treprodukter og glans 30 på aluminiumsbelagte produkter. Tenk på dette når du velger farge på dine vinduer og dører.

Overflatebehandling

Dype, rike og med lang levetid

Det finnes mange måter å beskrive NorDans fargepalett på, men fellesnevnerne er enkle: Fra forsiktige jordfarger til modige, iøyenfallende rød- og blåfarger vil du med stor sannsynlighet finne nettopp den fargen som vinduene dine fortjener. Ved valg av mørk farge anbefaler vi aluminiumsbekledning. Mørke farger krever oftere vedlikehold på trevirke.

Som et alternativ til vår standard hvitfarge (NCS S 0502‐Y) tilbyr vi et stort utvalg øvrige standardfarger. Disse fargene er nøye utvalgt, og er basert på de mest populære fargene her hjemme og internasjonalt. Fargene er tilgjengelige både på vinduer, balkongdører og skyvedører. For våre ytterdør-farger, klikk på knappen under.

NCS-farger
Vi tilbyr de fleste NCS-fargene som enten maling for trevinduer eller pulverlakk for aluminiumsprofiler. Det store antallet mulige farger i NCS-skalaen gjør at både tilgjengelighet, pristillegg og leveringstid kan variere.

Spesialfarger – RAL-farger
NorDan kan mot et pristillegg og økt leveringstid tilby de aller fleste fargene i RAL-skalaen, enten rett på det impregnerte treverket eller som en polyesterbasert pulverlakk på aluminiumsprofilene.

Fargeløs grunning
Alle produktene kan leveres med fargeløs grunning, slik at det ser ubehandlet ut, og kan males, beises og lakkes.

Aluminiumsbekledning
NorDans aluminiumsbekledning er tilnærmet vedlikeholdsfri, og leveres også i alle våre standardfarger. Aluminiumsprofilene pulverlakkeres og kappes ved vårt eget produksjonsanlegg i Polen. Kvalitetskriterier, gir deg som kunde den beste behandlingen av pulverlakkering av aluminium på markedet. Dette resulterer i en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse av dine NorDanvinduer.

Spesialfarger
RAL-farger: Vi kan levere de fleste RAL-farger i maling (tre) og pulverlakk (aluminium) mot en ekstra kostnad og lengre leveringstider. NCS-farger: Vi kan levere de fleste NCS-farger i maling (tre), også i pulverlakk (aluminium), men på grunn av det enorme antall NCS-farger vil tilgjengelighet, kostnad og leveringstid variere i mye større grad. For ytterligere spørsmål angående farge, kontakt NorDan eller din lokale forhandler.

Populære farger
Som et alternativ til vår standard hvit S0502-Y, kan vi tilby et stort utvalg andre farger. Disse fargene er valgt ut i fra de nåværende mest brukte fargene både nasjonalt og internasjonalt.


Avbildede farger er illustrasjoner, og vil kunne avvike fra den endelige fargen på produktet. For å sikre størst mulig samsvar anbefaler vi at du alltid bruker godkjente fargeprøver før du bestemmer deg. Ta gjerne kontakt med forhandler for gode råd og idéer


NorDan