Fullstendig frihet

NorDan med fokus på arkitektur

Tenk nytt!

NorDan har fokus på arkitektur – og med mulighetenes materiale – HelAlu isolerte fasade produkter, er muligheten mange. Løsningene i Hel Aluminium tilfredsstiller strenge krav til energieffektivitet. U-verdier helt ned mot 0,70 gjør Hel Aluminium også egnet for bygg laget etter standarden for passivhus. God energiytelse sikrer et godt inneklima! Med produkter i Hel Aluminium fra NorDan blir det ikke bare mye enklere å vurdere aluminiumsløsninger i en lang rekke prosjekter. Det blir også mye enklere å spesifisere, bestille og montere markedsledende vinduer og dører i aluminium.

Skyvedører

Skyvedørene kan leveres med alt fra to- til fire fløyer. Terskelen er laget for å felles ned i gulvet, slik at det blir mulig med terskelfri adgang. Dørene bygger på det velprøvde heve-skyve-prinsippet. Med ett håndtak frigjøres skyverammen fra festebeslaget, og skyves til siden på de robuste kulelagrene. Med gode energiegenskaper bidrar skyvedørene positivt til byggets energiregnskap. Skyvedører kan leveres i store dimensjoner, opptil 6200×2800 mm(BxH).
Terskel konstruert for å felles ned i gulvet for terskelfri adkomst.

Foldedører

Med en maksimal bredde på hele 6,6 meter og høyde på 2,785 meter gir foldedøren svært mange muligheter for å viske ut skillet mellom inne og ute. Enkel betjening og muligheten ved bestilling til å velge om rammene skal foldes utover eller innover skaper en dør som er like tilpasningsdyktig som den er robust. Foldedøren gjør akkurat det man forventer av den: Rammene foldes til siden slik at åpningen ut blir helt fri, uten poster i lysåpningen. Når den er lukket holder den uværet ute, og den energieffektive konstruksjonen sikrer at varmen holder seg inne.

Skreddersydde hjørneløsninger

Glass mot glass

Glass mot glass med uv-bestandig fuge mellom gjør at vinduet har styrken det trenger. Med et glass mot glass hjørnevindu kan du skape arkitektur og rom preget av naturlig lys og åpenhet mot omgivelsene. Hjørnevindu er et lekkert tilskudd til bygget. Ikke bare gir det en utmerket utsikt, men det ser også utrolig flott ut fra utsiden.

Bransjens mest funksjonelle åpnemekanismer

Praktisk og sikkert

Den avanserte mekanismen i NorDans sikkerhetsvindu er resultatet av mange års produktutvikling. Med syv lukkepunkter er dette et av markedets tetteste og sikreste innadslående vindu. Åpne slik at vind og trekk passerer på riktig måte. Er det fare for regn, låses kun nedre punkt og åpnes oppe. Rengjøring utføres enkelt fra innsiden uten at vinduet vippes utover. Sikrere kan det ikke bli.

Integrert solskjerming

Elegant og smart

Til forskjell fra utvendige persienner og markiser er NorDan Screens laget for å tåle svært tøffe værforhold, samtidig som den ikke går på bekostning av fasadeuttrykket. NorDan Screens monteres på vinduer og skyvedører fra fabrikk, og blir en naturlig del av vinduet. Det gjør at man unngår kostbar ettermontering, samtidig som man reduserer opptil 90 % av solvarmen. Solskjermingen styres både manuelt og automatisk. Sammen med vind- og lyssensorer tilpasser vinduene seg automatisk ditt ønsket innemiljø.

Tenk nytt!

MARKEDETS BESTE GARANTIORDNING

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er vi stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov.

NorDan