Fokus på innovasjon

Innovasjon, kvalitet og kontinuerlig forbedring har vist seg å være en svært holdbar oppskrift

ntech black
NorDan har produsert vinduer og dører siden 1926. Men like viktig som vår erfaring er alle tilbakemeldingene vi har fått fra tusenvis av gode kunder gjennom årene. Resultatet er vinduer og dører laget for å vare.

I NorDan lager vi smarte vinduer og dører. I noen tilfeller betyr det at vi bygger inn moderne teknologi som solskjerming og sensorer, men vi knytter mye mer enn elektronikk til det å gjøre et smart vindusvalg. Produktutvikling, bearbeiding av råmaterialer og kjennskap til hva som kreves av tøffe, norske forhold er med på å gjøre våre vinduer markedsledende innen ytelse, valgmuligheter og levetid.

Overflatebehandlet aluminium

All aluminium preanodiseres før pulverlakkering. Preanodisering er en unik prosess som sikrer svært høy motstand mot korrosjon på overflaten, også i kystnære strøk. Forbehandlingen vi benytter er sertifisert i henhold til GSB International sin «Premium Coated Aluminium» Sea Proof Plus-standard. HelAlu får ikke denne behandlingen.

Vakumimpregnert trevirke

Vi bruker lamellimt, fingerskjøtt furu fra bærekraftige skogbruk. Ved å vakuumimpregnere alt trevirket i produktene våre, styrkes motstandsdyktigheten mot sopp- og råteangrep, og er en av de viktigste årsakene til at vi kan gi 20 års garanti for treprodukter og 30 års garanti for aluminiumsbekledde produkter. Garantien er begrenset til å gjelde erstatningsprodukt.

Effektiv design

Våre vinduer og dører er laget for både å se bra ut, men også for å yte maksimalt. Smarte, skjulte beslag på innsiden gir tette vinduer, testet til det ytterste. Gode vinduer blir enda bedre med stor bredde i tilvalgene. Slik tilpasser vi vinduene og dørene til de kravene som hvert enkelt prosjekt stiller.

NorDan