NorDan vindussprosser

Det lille ekstra skaper personlig preg

Sprosser kan forandre vinduets utseende totalt. Utallige kombinasjonsmuligheter gjør det enkelt for deg å sette akkurat ditt særpreg på huset.

Våre ulike produkter på dette området har egenskaper og utforming som gir forskjellig grad av sikkerhet og funksjon. Kontakt våre rådgivere for løsninger til dine spesielle behov. Originalt NorDan tilbehør holder samme gjennomprøvde kvalitet som vinduene. Du kan derfor sette ditt personlige preg på vinduene, uansett hvor værhardt det er der du bor.

Smårutete vinduer kan ha:

Gjennomgående sprosser
Pyntesprosser
Pålimte sprosser (kitt, duplex)

1-rams vindu
1-rams vindu med gjennomgående spross
2-rams fagsvindu
2-rams fagvindu m/duplex sprosser

Tilbehør, vindussprosser

KITT SPROSSE:*
Finnes i 28 mm. Kittsprossen er limt til det ytterste glasset for å gi ønsket ruteinndeling, mens det innerste glasset lett kan rengjøres. Denne kan leveres pulverlakkert i ønsket farge.

DUPLEX SPROSSE:*
Duplex sprossen kombinerer 28 mm bredde i aluminium utvendig, og 28 mm bredde i tre innvendig, limt til glasset med en ekstra spacer i mellom, som gir inntrykk av oppdelte ruter. Sprossen kan pulverlakkeres i ønsket farge. Duplex kan leveres til 2 og 3-lags glass med spacer (mellomrom) på 16 og 18 mm.

THERMOSPROSS:
Thermosprossen har 26 mm bredde og er fullstendig innkapslet i glassets hulrom, slik at både de innvendige og utvendige glassflatene lett kan rengjøres. Kan leveres i alle RAL-farger.

KNIPSESPROSS:
Knipsesprossen er montert på utsiden av glasset for å få et utseende med flere ruter. Den monteres med et smart knipssystem som enkelt gjør det mulig å fjerne sprossen ved rengjøring av utvendig glass. Knipsesprossen monteres litt utenfor glasset for å la vannet renne ned uten å berøre baren. Den er tilgjengelig i 28 og 56 mm varianter og kan pulverlakkeres i ønsket farge.

*Duplex/Kittsprosse har noen leveringsbegrensninger ved spesifikke produkter/glass. Kontakt våre dyktige rådgivere for mer informasjon.


Her viser vi gjennomgående losholt på 62 og 92 mm dimensjoner.


I tillegg til de ulike dekorative sprossetypene, kan alle NorDan produkter deles med gjennomgående post og losholt i tre. Gjennomgående spross deler opp glasset til individuelle ruter med den fordel at ulike glass kan monteres i valgt rute.Typisk bredde på gjennomgående sprosser er 62 og 92 mm med noen unntak på spesifikke vindu/dørtyper.

NorDan