Solskjerming

Er det sola eller innsynet som sjenerer deg?

Steng solen ute, slipp dagslyset inn

Store vindusflater inviterer dagslyset inn, men de samme vinduene er ofte plassert slik i bygget at de gjør det vanskelig med effektiv skjerming av direkte solstråler. Moderne vinduer gir enorme valgmuligheter for både dimensjoner og egenskaper. Men vinduene som sørger for stort lysinnslipp vil ofte være de samme som lar solstrålene forstyrre innemiljøet på en klarværsdag. Innvendige persienner reduserer ikke varmen fra solen, og solreduserende glass er permanent, også for dagene hvor direkte sol ikke er noe problem.

NorDan Screens

En utvendig solskjerming som slipper dagslyset inn, samtidig som den holder solstrålene og varmen ute. Til forskjell fra utvendige persienner og markiser er NorDan Screens laget for å tåle svært tøffe værforhold, samtidig som den ikke går på bekostning av fasadeuttrykket. NorDan Screens monteres på vinduer og skyvedører fra fabrikk, og er på den måten en naturlig del av vinduet. Det gjør at man unngår kostbar ettermontering, samtidig som man reduserer opptil 90 % av solvarmen.

NorDan Screens er et smart valg av solskjerming. I tillegg til å effektivt redusere både solstråler og opptil 90 % av solvarmen, kan solskjermingen styres både manuelt og automatisk. Sammen med vind- og lyssensorer kan man la NorDan Screens selv ta hånd om oppgaven med å skape et godt innemiljø. Og når solen ikke lenger er sjenerende, skjuler solskjermingen seg elegant. Fra skoler og offentlige institusjoner til små og store bolig. NorDan Screens er det smarte valget av solskjerming.

Grenseløse fargemuligheter på NorDan Screens

For at utvendig solskjerming skal gå i et med fasaden, kan du velge akkurat samme farge på Screens som du har på dine vinduer. Du kan velge mellom 22 standardfarger helt uten tillegg i pris. I tillegg kan NorDan mot et pristillegg og økt leveringstid tilby de aller fleste fargene i RAL- og NCS skalaen, rett på det impregnerte treverket og som en polyesterbasert pulverlakk på aluminiumsprofilene til dine NorDan Screens. Aluminiumsprofilene pulverlakkeres og kappes ved vårt eget produksjonsanlegg i Polen. Kvalitetskriterier gir deg som kunde den beste behandlingen av pulverlakkering av aluminium på markedet.
Duken leveres i 3 forskjellige farger: svart, grå/svart, og grå.

Kurs og dokumentasjon

Bli bedre kjent med NorDans unike løsning for utvendig solskjerming. Lær om fordelene med NorDan Screens, og hvordan man enklest kan prosjektere for å få en best mulig løsning.

.

Persienner og Plisségardiner

Eksklusivt design som passer perfekt til dine vinduer og balkongdører fra NorDan

God solskjerming skaper lune rom
det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste.

Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger skreddersydd for vinduer fra NorDan. Her har du persiennene og plissegardiner som passer perfekt til dine vinduer og balkongdører fra NorDan. Både plissegardiner og persiennene følger bevegelsen i NorDan vindusramme og dørblad, og du får dem nøyaktig tilpasset etter mål.

Toveis plisségardin kan du plassere hvor du vil i vinduene og dørene. Dermed har du en fleksibel løsning der du kan regulere skjermingen både oppe og nede samtidig.

Mer informasjon om NorDan plisségardiner og persienner finner du her

Vårt kundeløfte

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.
NorDan