Solskjerming

Steng solen ute, slipp dagslyset inn

Store vindusflater inviterer dagslyset inn, men de samme vinduene er ofte plassert slik i bygget at de gjør det vanskelig med effektiv skjerming av direkte solstråler. Moderne vinduer gir enorme valgmuligheter for både dimensjoner og egenskaper. Men vinduene som sørger for stort lysinnslipp vil ofte være de samme som lar solstrålene forstyrre innemiljøet på en klarværsdag. Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger skreddersydd for vinduer fra NorDan.

Hos NorDan kan du velge mellom:

NorDan Screens

Persienner og plisségardiner

NorDan Screens – en naturlig del av fasaden

NorDan Screens er en utvendig solskjerming som slipper dagslyset inn, samtidig som den holder solstrålene og varmen ute. Til forskjell fra utvendige persienner og markiser er NorDan Screens laget for å tåle svært tøffe værforhold, samtidig som den ikke går på bekostning av fasadeuttrykket. Solskjermingen monteres på vinduer og skyvedører fra fabrikk, noe sørger for lett montering og enkel innsetting i fasade. På den måten er NorDan Screens en naturlig del av vinduet.

Smart valg av solskjerming

NorDan Screens er et smart valg av solskjerming. I tillegg til å effektivt redusere solstråler, kan solskjermingen styres både manuelt og automatisk, og kan opereres enten med bryter på veggen, fjernkontroll eller app. Sammen med vind- og lyssensorer kan man la NorDan Screens selv ta hånd om oppgaven med å skape et godt innemiljø. Og når solen ikke lenger er sjenerende, skjuler solskjermingen seg elegant.

Grenseløse fargemuligheter på NorDan Screens

For at utvendig solskjerming skal gå i et med fasaden, kan du velge akkurat samme farge på Screens som du har på dine vinduer.

Du kan velge mellom 22 standardfarger helt uten tillegg i pris. I tillegg kan NorDan mot et pristillegg og økt leveringstid tilby de aller fleste fargene i RAL- og NCS skalaen, rett på det impregnerte treverket og som en polyesterbasert pulverlakk på aluminiumsprofilene til dine NorDan Screens. Aluminiumsprofilene pulverlakkeres og kappes ved vårt eget produksjonsanlegg i Polen. Kvalitetskriterier gir deg som kunde den beste behandlingen av pulverlakkering av aluminium på markedet.

Duken leveres i 3 forskjellige farger: svart, grå/svart, og grå.

Kurs og dokumentasjon

Bli bedre kjent med NorDans unike løsning for utvendig solskjerming. Lær om fordelene med NorDan Screens, og hvordan man enklest kan prosjektere for å få en best mulig løsning.

Persienner og Plisségardiner

Eksklusivt design som passer perfekt til dine vinduer og balkongdører fra NorDan

 For innvendig solskjerming kan du hos oss velge mellom flere typer plisségardiner og persienner. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at produktene blir skreddersydd til dine NorDan vinduer og balkongdører. Både plissegardiner og persiennene følger bevegelsen i NorDan vindusramme og dørblad, og du får dem nøyaktig tilpasset etter mål.

Skreddersydd til dine vinduer og dører

NorDan plisségardiner gir deg full kontroll over utsynsvinkelen og du kan regulere åpningen både oppe og nede samtidig. Våre plisségardiner kan fås i 3 forskjellige varianter, alt etter hvor mye lystetthet du ønsker. Her kan du velge mellom 25%, 50% eller 100% lystetthet. NorDan persienner gir deg en god og effektiv skjerming for både lys og innsyn. Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Hos oss har du mulighet til å velge mellom fritthengende persienner, som festes i toppen av vinduet, og persienner som festes både i toppen og bunnen av vinduet. Ønsker du at innvendig solskjerming skal gå i et med husets interiør? Hos NorDan kan du velge mellom flere nøye utvalgte farger på persienner og plisségardiner.

MARKEDETS BESTE GARANTIORDNING

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er vi stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov.

NorDan