NorDan Fransk Balkong

Et tidløst tilvalg

NorDan Fransk Balkong er et glassrekkverk tilpasset våre innadslående NTech produkter.
Glassrekkverket er en elegant og funksjonell løsning som gir innadslående vinduer en perfekt mulighet til å slippe inn både lys og frisk luft, på en enkel og sikker måte.

Tilpasset dine behov

Glassrekkverket i NorDan Fransk Balkong er laget av herdet glass, og kommer i to forskjellige tykkelser, alt etter hva du har bruk for. Glasset er herdet med polerte kanter og laminert med folie beregnet for glassrekkverk.

Med hele 22 standardfarger, uten pristillegg, og nesten hvilken som helst farge innenfor NCS og RAL skalaen, sørger vi for at ditt produkt passer perfekt til din fasade.

Glassrekkverket fås i forskjellige høyder og bredder. Fra 509 mm til 1309 mm høyde får du glasset slik du trenger det. Bredder kan variere fra 228 mm til 1970 mm.

Om du kjøper dine produkter med glassrekkverk eller bare ønsker å oppgradere hjemmet, kan du få NorDan Fransk Balkong ferdig påmontert fra fabrikk, eller ettermontere det på dine eksisterende NorDan NTech produkter. OBS! NorDan Fransk Balkong leveres KUN til NorDan produkter.

MARKEDETS BESTE GARANTIORDNING

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er vi stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov.

NorDan