FRANSK BALKONG

Glassrekkverk til dine innadslående NTech produkter

NorDan Fransk balkong

Nå har vi gleden av å kunne tilby deg glassrekkverk på våre innadslående NTech produkter

NorDan Fransk balkong ble for første gang presentert under Bygg Reis Deg 2019 til god respons. Nå har vi endelig gleden av å kunne lansere NorDan Fransk balkong som en del av våre tilvalgsprodukter. Med denne løsningen får du den perfekte mulighet til å slippe inn både lys og frisk luft i ditt hjem, på en enkel og sikker måte.

Et tidløst tilvalg

Ettermontering eller montert fra fabrikk, få Fransk Balkong som passer dine behov

Å velge tilvalg skal være en enkelt ting. Da vi utviklet Fransk Balkong ønsket vi også å gi eksisterende brukere av innadslående NTech produkter en mulighet for ettermontering. Da er det greit å vite at glassrekverket får du i samme farge som dine NTech produkter. Om du kjøper dine produkter med glassrekkverk eller bare ønsker å oppgradere hjemmet, kan du få produktet ferdig påmontert fra fabrikk, eller ettermontere det på dine eksisterende produkter.

Fransk balkong, med en mengde ekstra

Som de fleste NorDan produkter kommer fransk balkong med flere tilvalg

På våre fabrikker står vi selv for alt som trengs for å produsere Fransk balkong. På denne måten tilbyr vi en komplett pakke, der leveringstiden forblir effektiv og kort, slik at du skal slippe å måtte vente ekstra for ditt tilvalg.

Glassrekkverket i NorDan Fransk Balkong er laget av herdet glass, og kommer i to forskjellige tykkelser, alt etter hva du har bruk for. Glasset er herdet med polerte kanter og laminert med folie beregnet for glassrekkverk som tåler å stå disponert mot ytre klimapåkjenninger.

Få produktet i samme farge og glans som dine vindus-profiler for en perfekt match. Med hele 22 standardfarger, uten pristillegg, og nesten hvilken som helst farge innenfor NCS og RAL skalaen, sørger vi for at ditt produkt passer perfekt til din fasade.

Glassrekkverket fås i forskjellige høyder og bredder. Fra 509mm til 1309mm høyde får du glasset slik du trenger det, ned på millimeteren. Bredder kan variere fra 228mm til 1970mm

Nå er Fransk Balkong klar for bestilling!

Om du skal ettermontere eller bestille nye innadslående NTech produkter, har du nå muligheten til å få NorDan Fransk Balkong som tilvalg. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

NorDan