Aluminiumsbelagt vindu

Aluminiumsbekledning – for en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse og ekstra lang levetid

Alle NorDan vinduer har vakuumimpregnert trevirke, og dette er et viktig bidrag til høy ytelse som varer. Men for en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse og ekstra lang levetid bør du vurdere aluminiumsbekledning. På innsiden får du alle fordelene ved et trevindu, mens du på utsiden får et robust produkt og effektiv beskyttelse mot sopp og råte. Du kan selvfølgelig velge farge selv, på både aluminiumsprofiler og trevinduer.

Aluminiumsbekledningen preanodiseres før pulverlakkering. Preanodiseringen er en unik prosess som sikrer svært høy motstand mot korrosjon på overflaten, også i kystnære strøk. Forbehandlingen vi benytter er sertifisert i henhold til GSB International sin «Premium Coated Aluminium» Sea Proof Plus-standard.

60 års forventet levetid og 30 års garanti på NorDans aluminiumsbekledde vinduer

Vi gir deg 30 års garanti mot sopp- og råteangrep på aluminiumsbekledde vinduer med NTech-standard så lenge du har fulgt våre anvisninger om montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk. Våre aluminiumsbekledde vinduer har en forventet levetid på 60 år.

NorDans aluminiumsbekledning er tilnærmet vedlikeholdsfri

NorDans aluminiumsbekledning leveres i alle våre standardfarger.

Aluminiumsprofilene pulverlakkeres og kappes ved vårt eget produksjonsanlegg i Polen. Kvalitetskriterier, gir deg som kunde den beste behandlingen av pulverlakkering av aluminium på markedet. Dette resulterer i en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse av dine NorDan vinduer. NorDan kan mot et pristillegg og økt leveringstid tilby de aller fleste fargene i RAL- og NCS skalaen, enten rett på det impregnerte treverket eller som en polyesterbasert pulverlakk på aluminiumsprofilene.

NorDan