Slipp luften inn, hold myggen ute

Nå har NorDan introdusert innvendig myggnetting til utadslående vinduer og balkongdører. Med denne nyheten finnes det nesten ingen grenser på hvor mye du kan lufte myggfritt. Valgmulighetene blir flere og de nye produktene kommer også med en rekke spennende fargevalg.

Myggnetting for et bedre innemiljø

Gjennom alle årets sesonger er det ikke alltid like enkelt å tenke føre var, sesongplager slik som myggen og andre insekter blir til bekymringer man heller tar der og da. Men forestill deg at du ikke trengte å tenke på det i det hele tatt.
Den norske sommeren er på sitt beste når kveldene er lange, lyse og varme. Men det er flere enn oss mennesker som trives godt når sommervarmen er på sitt høyeste. Mygg, knott og andre flyvende nattdyr søker mot lyset som gjerne skinner innenfra gjennom et åpent vindu. Resultatet er enten myggstikk og summing rundt ørene, eller å måtte sove i et varmt rom fordi vinduet må holdes lukket.

Stenger insekter ute

Myggnetting fra NorDan monteres enkelt på våre vinduer og balkongdører,
resultatet er lufting fritt for insekter – også på varme sommerkvelder

Fargerike muligheter

Innvendig myggnetting
Myggnetting til utadslående vinduer kan fås i 4 forskjellige farger. To nyanser av hvit, en svart og en grå. Til balkongdør kan du få myggnetting i 3 forskjellige farger: To nyanser av hvit og en svart. Selve duken på myggnettingen fås i svart.

Utvendig myggnetting
Myggnettingsrammen for innadslående produkter får du levert i hvilken som helst av våre standardfarger.
Ønsker du en annerledes farge kan du få dette også mot et lite tillegg, slik sikrer du at din myggnettingsramme
matcher ditt innadslående produkt perfekt.

Montering og vedlikehold

Innvendig myggnetting
Å montere innvendig myggnetting er en smal sak. Monteringsanvisning følger med ditt skreddersydde produkt, og er gjort i 3 enkle steg.

• Rammen monteres på medfølgende kassett
• Myggnetting skrues fast i foring eller karm med medfølgende skruer
• Metalhendler trykkes sammen mot midten og frigjør myggnettingen.
• Nå kan du dra i håndtaket for å bevege myggnettingen opp og ned.

Rengjøringen av innvendig myggnetting kunne ikke vært enklere. Alt du trenger for å få en skinnende ren netting er å tørke den med en fuktig klut. Børstelistene støvsuges forsiktig, slik at du ikke skraper i aluminiumen.

Utvendig myggnetting
Med utvendig myggnetting kan du enten montere rammen selv, eller få den ferdigmontert på vinduet fra fabrikk. Montering av utvendig myggnetting er så enkelt som at rammen plasseres på vinduet, og skrues inn med 4 skruer i ferdigborrede hull. Dette gjør det også enkelt å demontere den utvendige myggnettingen.

For å vaske og vedlikeholde produktet trenger du ikke mer en en fuktig klut. Denne drar du over nettet og rammen for å enkelt holde det rent.

NorDan