Årelang trygghet med markedets beste garantiordning

NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter og har kontinuerlig fokus på produktutvikling. Valg av råmateriale, impregnering, overflatebehandling og testing er noen av de prosessene som bidrar til at vinduer fra NorDan har lang levetid.

MARKEDETS BESTE GARANTIORDNING

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. Nå tar NorDan et enda større ansvar og innfører Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er vi stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov.

Vårt kundeløfte – din trygghet

Når du skal investere i nye vinduer og dører må du kunne føle deg trygg på at det blir lenge til neste gang. Denne tryggheten får du med vårt Kundeløfte – markedets beste garantiordning for vinduer og dører. Våre vinduer, balkongdører og skyvedører i tre har hele 20 års garanti mot sopp og råte og en forventet levetid på 40 år. På aluminiumsbekledde produkter får du hele 30 års garanti mot sopp og råte, samt 60 års forventet levetid. I tillegg har vi en 5 års garanti på knust glass. Uhell kan skje oss alle, derfor gir vi deg denne garantien som en del av Kundeløftet.

Kvalitet både inne og ute

Det er mange brikker som skal på plass for at et vindu skal oppnå høy kvalitet og tåle nordisk klima år etter år. Riktig valg av råmateriale, impregnering, overflatebehandling og testing er noen viktige prosesser som bidrar til at produktene våre varer lenge. For våre NTech produkter, benytter vi tre av furu med en høy andel kjerneved. Dette gir god beskyttelse mot sopp og råte. For å ytterliggere forsterke trematerialets evne til å stå imot fuktighet og et værhardt klima, blir alle produkter vakuumimpregnert.

Velger man i tillegg aluminiumsbekledning på vinduer og dører i tre, er man sikret robuste produkter med lang levetid. Aluminiumsbekledningen blir overflatebehandlet ved bruk av preanodisering som sikrer svært høy motstand mot korrosjon på overflaten og gjør aluminiumsbekledde vinduer og dører tilnærmet vedlikeholdsfrie. Kombinasjon av aluminium og tre med en luftespalte imellom gir derfor maksimal ytelse på våre produkter.

Et annet viktig moment som ytterligere øker kvaliteten på vinduene er riktig valg av glass. NorDan anbefaler alltid 3-lags glass uavhengig om det er rehabilitering eller nybygg. Med 3-lags glass får du ikke bare bedre bokomfort, men vinduene er også bedre isolert og holder varmen inne i boligen. Samtidig sparer du strøm på oppvarming og oppnår bedre innemiljø.

Testing og sertifiseringer

For å sikre at produktene våre oppfyller alle markeds krav og holder kvaliteten i sjakk, må de hele tiden testes for diverse påkjenninger som sikkerhet, tetthet og vindbelastning. Det utføres jevnlige tester både internt i vårt eget laboratorium, men også hos eksterne aktører.

Vi stiller strenge krav til oss selv og våre produkter, men like viktige er kravene som ulike sertifiseringsordninger stiller. Slik kan du være trygg på at vinduer og dører fra NorDan tilfredsstiller ledende krav innen sikkerhet, bærekraft og kvalitet.

Fokus på innovasjon

Snart 100 år i byggebransjen har lært oss mye om gode løsninger for vinduer og dører. Produktutvikling, bearbeiding av råmaterialer og kjennskap til hva som kreves av tøffe, norske forhold er med på å gjøre våre produkter markedsledende innen ytelse, valgmuligheter og levetid.

NorDan