Sikkerhetsvinduet

Det sikre valget

NorDan Sikkerhetsvindu ble lansert i 1961 som Nor-Dan Perfekt, men det er ingen tvil om at vinduet gjerne kunne ha beholdt sitt gamle navn. Kravene vi satte oss den gang for å utvikle et produkt var kjempestrenge, og strengere har de blitt.
Det sikreste vinduet på markedet

Vi kan si, uten tvil, at NorDan Sikkerhetsvindu er det sikreste vinduet på markedet. Vinduet har 7 forskjellige lukkepunkter vesentlig mer enn ditt gjennomsnittlige vindu. I tillegg ligger alle beslag godt beskyttet bak tettelistene. For ekstra beskyttelse, er selve glasset i vinduet limt til vindusrammen, slik at det ikke kan fjernes utenfra. Vinduet har gjennomgått omfattende testing og fått flere sikkerhetsmerker.

Et vindu med mange funksjoner

Tre håndtak gir deg tre ulike luftestillinger. Uansett hvilken etasje du skulle befinne deg i, gjør de 3 ulike luftestillingene det lekende lett å operere vinduet, samt å vaske det. Utvendig vask av vinduet kan du nemlig gjøre fra innsiden.

Ønsker du å vite mer om tekniske spesifikasjoner og egenskaper som Sikkerhetsvinduet har?

Et stolt flaggskip, også internasjonalt

Gjennom flere tiår har NorDan Sikkerhetsvindu vært flaggskipet blant våre produkter. Et slikt multifunksjonelt og sikkert produkt ble fort populært, også over grensene. I Storbritannia og Irland markedsføres vinduet som NorDan Stormguard, og det med god grunn. Vinduet er laget for å motstå det norske været, med sterk vind og harde vintre. Dette gjør at produktet langt overgår alle krav til værstandard på de Britiske øyer.

Klimakalkulator

Har du noen gang tenkt på hvor du kan spare på strømregningen, eller hvor mye Co2 utslipp du kan spare miljøet ved å bytte vinduer? Sjekk vår klimakalkulator, så finner du det ut.

Vårt kundeløfte

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.Ytterdører fra NorDan

Ytterdører til å stole på

Har du noen gang tenkt over hvor mange ganger du ser på ytterdøren din?

Om du lever i en travel hverdag, hvor du er inne og ute av huset hele tiden, eller bare kommer hjem etter en avslappende ferie, så er det kjærkomment å se den trofaste ytterdøren ønske deg velkommen hjem. Ytterdøren er mer enn bare prikken over i’en i fasaden din. Den er nemlig noe av det første både du og dine gjester ser når de ankommer boligen din, og den fullfører uttrykket som preger din fasade. Da er det viktig at det uttrykket er pålitelig, sterkt og fullspekket av kvalitet.

Minimalistisk, i ekte skandinavisk stil
Skandinavisk arkitektur og interiørtrender har lenge vært preget av minimalisme, som kombinerer funksjonalitet med et vakkert utseende. Da er det ingen grunn til at ytterdøren ikke skal føle seg inkludert. På våre ytterdører* kan du nå få skjulte hengsler som tilvalg, slik at det som før var en ekstra del av døren, nå ligger skjult i karmene. Skulle du ønske et enda mer minimalistisk preg på din ytterdør, er det også selvsagt mulig. Vi tenker ikke så mye over det, men du har helt sikkert lagt merke til at når ytterdøren din har glass-elementer, så har disse lister rundt seg. Nå kan du nemlig få et utvalg ytterdører** uten synlige glasslister, slik at du kan nyte en enda mer diskrét overflate på ditt inngangsparti.

Det som virkelig runder av ytterdøren er låsen. Med NorDan ytterdører kan du få ID Lock ferdigmontert fra fabrikk som tilvalg, men den er også lett å ettermontere. ID Lock 150 har et rent og moderne design som passer ypperlig til ytterdøren, den kommer også i 3 forskjellige farger. Som et følge av vårt samarbeid med ID Lock og Rackit kan vi nå tilby et komplett smarthussystem.

NorDan ytterdør Trysil med RAL3011 farge og ID Lock svart
NorDan ytterdør Sira med RAL5007 farge og ID Lock sølv
NorDan ytterdør Nea med RAL8019 farge og ID Lock hvit
Et robust inngangsparti, for din trygghet

Styrke er noe som kjennetegner våre ytterdører. Hovedparten av dørseriene våre er konstruert med ikke bare en, men to stålplater. Det garanterer formen, stabiliteten og sikkerheten på din ytterdør. Slik kan du være trygg på at din ytterdør holder alle uønskede elementer ute. Dørserien Horisont har en annerledes konstruksjon enn resten av våre ytterdør-serier. Disse dørene er nemlig bygget med kompaktlaminat, et verdig og sterkt alternativ til vår tradisjonell ytterdørkonstruksjon med stålplater.

Kvalitet som standard
For oss i NorDan er det en ting som er et selvfølge: Kvalitet er standard. For de som lever i kystnære strøk, med et mer aggressivt miljø, hvor til og med havet jobber mot deg, er det betryggende å vite at NorDan hengsler leveres i rustfritt stål som standard, si farvel til korrosjon for godt!

*Skjulte hengsler tilgjengelig som tilvalg på Horisont ytterdører
**’Ingen synlige utvendige glasslister’ kun tilgjengelig på Horisont Design ytterdører.

Black Line

Et stilrent design med svarte vridere og beslag

En etterlengtet
nyhet til dine
vinduer og dører

Endelig har vi gleden av å lansere vår nye Black Line til dine vinduer! Nå er det ikke bare vinduet som kan fås i svart, men også tilbehøret og glass spaceren.

For NorDan er det viktig å strebe etter nye innovative løsninger for deg som kunde, slik at du skal ha flest mulig valgmuligheter. Utvalg er noe av det kjekkeste man kan ha når man handler, spesielt når man trenger unike løsninger. Med kvalitet på laget blir kombinasjonen uslåelig. Dette går igjen i vårt mantra; Fullstendig Frihet – Størst utvalg innen vinduer og dører med tilbehør.

Spesifisering

Tilgjengelige deler i Black Line serien: Vridere m/dekkskilt Ventiler Luftebeslag Blindskilt Glass spacere Hengsler til balkongdører & sidehengslet utadslående vinduer *Black Line vil ikke bli tilgjengelig for kjøp i NorDan nettbutikk per lanseringsdato; uke 52/2020 *Black Line kun tilgjengelig på utvalgte produkt, kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon

Ytterdørkampanje

Ta kontakt med din forhandler ved å klikke på en av lenkene (logoene) til forhandlerne nedenfor

Forhandlere
Byggeriet
Byggtorget
Byggvell
Tore Ligaard
Gausdal landhandleri
vindoornet
Snekkern
Bygghjemme
Ski bygg
Sentrum Bygg
Optimera
Neumann
Gunvald Johansen
Carlsen Fritzøe
XL bygg

Hos NorDan kan du velge fra et bredt sortiment av ytterdører, alle med en unik konstruksjon med doble stålplater som garanterer formstabiliteten og sikkerheten. Et ekstra pluss er at du kan bestille døren i din favorittfarge og med en mengde forskjellige tilleggsvalg. Hvis du ønsker en personlig dør med innebygd sikkerhet, er NorDan ditt valg!

Nå er vindusposten nr2 her

Last ned og hold deg oppdatert