Fullstendig frihet

med NorDan ytterdør

NorDan Ytterdør er kvalitet og design fra ytterst til innerst. Velg blant 14 standardfarger uten pristillegg!

Ytterdøren sier mye om de som bor i huset. Med en ytterdør fra NorDan får du fullstendig frihet i valget av design, funksjon og ytelse.

Den er det første som møter deg og det siste du ser før du reiser hjemmefra. Den rette ytterdøren er på sett og vis en oppsummering av husets arkitektur, beboernes personlighet og stedets krav til ytelse og sikkerhet.

I tillegg til et bredt sortiment får du den kvaliteten
som har kjennetegnet NorDan Ytterdør i en årrekke.

Som standard for dørseriene; Galleri, Visjon, Dynamikk, Harmoni og Favoritt får du blant annet:
Doble stålplater for en formstabil og robust dør.
Vakuumimpregnert karm.
Justerbare hengsler med dobbelt bakkantsikring.
Syrefaste hengsler kan fås som tilvalg.

Sett farge på tilværelsen
I tillegg til et av markedets mest omfattende produktsortiment kan du nå velge blant hele 14 standardfarger helt uten tillegg i prisen.

For mer informasjon , kontakt ditt lokale salgskontor.ID Lock- Nøkkelfri hverdag!

Er markedets mest moderne og sikre digitale dørlås.

Glem nøkkelen for godt og lås deg selv og familien inn i huset slik det passer dere best. Nå kan du bestille Nor-Dan ytterdører med ferdig montert ID Lock fra fabrikk.

Horisont dørserie

MED MULIGHET FOR MONTERT ID LOCK FRA FABRIKK

Møt dørserien Horisont

Blant NorDans mest kjente og etterspurte dørdesign kan du nå få dører med enda bedre værytelse, optimalisert for norske, kystnære forhold!

Det perfekte alternativet
Dørene i Horisont-serien bærer stolt navnene til norske lakseelver. Med sin robuste konstruksjon og ekstreme ytelse er dørene et naturlig valg for spesielt utsatte miljøer og ekstremvær. Horisont-dørene er spesielt godt egnet for de prosjektene der ytelse, design og smart funksjonalitet

Rett dør til rett prosjekt
Horisont-dørene kjennetegnes ved overflaten i kompaktlaminat, som gjør dem helt vanntette. Sammen med vakuumimpregnert karm, hengsler i høy kvalitet og muligheten til utførelse helt opp til 24-modul høyde er disse dørene svært godt egnet til mange prosjekter hvor ytelse står i sentrum. Høy produksjonskapasitet gjør at du kan få døren raskt levert.ID Lock- Nøkkelfri hverdag!

Er markedets mest moderne og sikre digitale dørlås.

Glem nøkkelen for godt og lås deg selv og familien inn i huset slik det passer dere best. Nå kan du bestille Nor-Dan ytterdører med ferdig montert ID Lock fra fabrikk.