Piren 3

Maritime leiligheter i Bergen.

Maritime leiligheter i Bergen. Piren 3 er det siste tilskuddet av 3 leilighetsbygg som ligger på rad og rekke langs Puddefjorden og Damsgårdssundet i Bergen.

Prosjektet er attraktivt med gode solforhold og takterrasser vendt mot sør og vest. Leilighetene holder høy standard og da er kun kvalitetsprodukter gode nok. NorDan AS, som leverer markedets beste vinduer, er stolt leverandør av aluminiums belagte vinduer som er tilnærmet vedlikeholdsfrie. NorDan AS har levert sikkerhetsdører, faste karmer med lukkerammer samt faste karmer. Bygget er prosjektert etter TEK 97 og er i energiklasse C. Vinduene og dørene er levert med 2-lags standard glass samt at enkelte glass er selvrensende. NorDan’s standard glass inneholder bl.a. støydempende glass.

Byggherre: BOB
Totalentreprenør: Betonmast Bergen
Arkitekt: OG Arkitekt
Tekst og foto: Ole Harald Dale.

NorDan