Freida Fasmersvei

NorDan AS, som er Norges største dør og vindusprodusent, leverte flotte vinduer og dører med støydemping for å være med å legge forholdene best mulig til rette for beboerne

I Loddefjord i Bergen, nærmere bestemt Frieda Fasmersvei, har Berland Bygg AS ført opp to leilighetsbygg og fire bygg med to enheter i hver.

Berland Bygg produserer selv elementene i egen produksjonshall, og elementene blir deretter fraktet til byggeplass. Dette gir redusert risiko for fukt i konstruksjonen og redusert byggetid. Standarden på boligene er høy og kvadratmeter prisen har variert fra 35 000 kr til 40 000 kr. I tillegg til gode solforhold med balkonger vendt mot vest, fungerer disse som forlengelse av stuen sommerstid. Kjøperne har dessuten flere tilvalgs muligheter. Alle byggene har rektangulær form.

NorDan AS, som er Norges største dør og vindusprodusent, leverte flotte vinduer og dører med støydemping for å være med å legge forholdene best mulig til rette for beboerne. Våre tilnærmede vedlikeholdsfrie tre og aluminiums belagte vinduer og dører er med å prege dette flotte bygget. Leilighetene, som ligger midt i bygget, er energiklasse B mens side leilighetene er energiklasse C. Vinduene har en U-verdi på 1,0 og tomannsboligene er trykktestet.

Byggherre: Berland Eiendom
Totalentreprenør: Berland Bygg
Arkitekt: HLM arkitektur & plan as
Tekst og foto: Ole Harald Dale

NorDan