Black Line

Et stilrent design med svarte vridere og beslag

En etterlengtet
nyhet til dine
vinduer og dører

Nå er det ikke bare vinduet som kan fås i svart, men også tilbehøret og glass spaceren.

For NorDan er det viktig å strebe etter nye innovative løsninger for deg som kunde, slik at du skal ha flest mulig valgmuligheter. Utvalg er noe av det kjekkeste man kan ha når man handler, spesielt når man trenger unike løsninger. Med kvalitet på laget blir kombinasjonen uslåelig. Dette går igjen i vårt mantra; Fullstendig Frihet – Størst utvalg innen vinduer og dører med tilbehør.

Spesifisering

Tilgjengelige deler i Black Line serien: Vridere m/dekkskilt Ventiler Luftebeslag Blindskilt Glass spacere Hengsler til balkongdører & sidehengslet utadslående vinduer *Black Line vil ikke bli tilgjengelig for kjøp i NorDan nettbutikk per lanseringsdato; uke 52/2020 *Black Line kun tilgjengelig på utvalgte produkt, kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon

NorDan