Ikke en lyd

SoundTech-produkter reduserer utvendig lyd med opptil 60 desibel

Vinduet som stenger støyen ute 

Valg av vinduer kan ha direkte innvirkning på livskvaliteten din. NorDans  SoundTech-produkter består av vinduer og balkongdører som reduserer lyd med opptil 60 desibel. Det merkes.  

Miljø og trivsel 

Støy og forstyrrende miljø kan gå ut over helsen og hvordan du har det. Vårt mål er at du skal kunne velge produkter som gir et godt innemiljø og øker trivsel i egen bolig. Derfor har vi utviklet en egen serie av produkter som er støyreduserende, og vi kaller den for SoundTech-serie. Ligger boligen din tett på en trafikkåre for eksempel, ved toglinje, i nærheten av et større idrettsanlegg, eller andre steder med mye trafikk? Da er det perfekte valget produkter fra denne serien, fordi du kan stenge mye av lyden ute, og nyte fred og ro inne. 

Merkbar støyreduksjon

NorDans lyddempende produkter består av vinduer med svært god til ekstremt god støyreduksjon. Ofte er deler av boligen mer støyutsatt enn andre. Her vil lydvinduene fra NorDan kunne utgjøre en merkbar forskjell. 
 Også rent estetisk holder vinduene i SoundTech-serien et høyt nivå. Ytterkarmen er i stilren aluminium utførelse og vedlikeholdsfri, mens furu er brukt på innsiden. SoundTech vinduer kan også utstyres med innebygde persienner, noe som høyner komforten i forhold til solskjerming og sikrer vinduets estetisk rene preg.  

nordan_kvillfors_lydvindu_åpent_innvendig

Muligheter

SoundTech vinduer kan bestilles etter de mål du ønsker. Som et alternativ til NorDans standard hvitfarge (NCS S 0502-Y), gir vi deg også muligheten til å velge blant et stort utvalg øvrige standardfarger. Dette er selvsagt uten tillegg i prisen. 

Flere velger støyreduserende vinduer

Med en støyreduksjon helt opp til 60 desibel, er NorDans SoundTech-produkter klasseledende. Det er vi stolte av. For å sette det i perspektiv så vet vi at ørets smertegrense ligger på rundt 130 desibel. Produktet vårt ble først sluppet på markedet i Sverige i 2013 og her til lands i 2018. Nå ser vi at stadig flere begynner å få øynene opp for mulighetene som ligger i disse vinduene. Og du, neste gang er det kanskje din tur?