NorDan Fransk Balkong

Et historisk tilvalg

Nyt det utvendige innendørs

I årtusener har balkonger hatt en praktisk og vakker arkitektonisk betydning for våre bygninger. Det sies at til og med oldtidens grekere tok i bruk balkonger primært for å bedre luftsirkulasjonen i huset, og gi mer sollys, en problemstilling flere boligeiere fortsatt har den dag i dag.

Med den praktiske bruken av en fransk balkong, gir man lett et innestengt rom en mer utvendig følelse. Mer naturlig sollys, kombinert med følelsen av en mindre barriere mellom inne og ute, bidrar til en mer komfortabel bosituasjon. Når man åpner den franske balkongen, kan man raskt fylle rommet med frisk luft, og nyte det utvendige innendørs.

Kun kreativiteten setter grenser. Alle våre innadslående NTech produkter kan nemlig fås med Fransk Balkong tilvalg.

Nytt eller eksisterende produkt?

Det er av og til sånn at det ikke alltid er kostsvarende, plass eller tid for å bygge en hel balkong. Av og til ødelegger det stilen til din fasade, og noen ganger er det rett og slett bare ikke det du ønsker. Fransk Balkong gir deg en mer direkte portal til utsiden, en løsning som elegant glir inn i din fasade, og som ikke trenger mye plass i det hele tatt. I tillegg hjelper den franske balkongen deg med krav til lysinnslipp i boligen din.

Om du har et innadslående NorDan produkt, eller vurderer å anskaffe det, så er NorDan Fransk Balkong tilgjengelig for deg. Glassrekkverket ettermonteres lett av en fagproff, eller fås påmontert fra fabrikk om du kjøper nytt. Med like mange fargevariasjoner som resten av vårt produktspektrum, får du NorDan Fransk Balkong i samme farge som ditt innadslående produkt.

Et sikkert valg

Glassrekkverket gir deg en sikker gjennomsiktig barrier til utsiden som holder deg trygg. Glasset er herdet, og kommer i to forskjellige tykkelser, begge med polerte kanter og laminert folie, som hjelper glasset å stå imot vær og vind til alle tider.
Med høyde fra 509mm til 1309mm, og bredde fra 228mm til 1970mm, sikrer du at glassrekkverkets størrelse passer ditt behov eksakt. Vi ordner alt sammen når det gjelder sammensettingen av glassrekkvertet, slik sikrer du at du ikke trenger å vente på at noen skal komme fra øst og vest, slik du har ditt produkt i god tid og kan nyte bruken det når du trenger det.

Ønsker eller vurderer du å anskaffe NorDan Fransk Balkong til ditt bygg? Ta kontakt med din NorDan forhandler for mer informasjon og veiledning.

NorDan