Design i alle detaljer

Fra den minste detaljen, til det største tilvalget, skal du være sikker på at du får noe som passer inn. La ditt NorDan produkt bære et preg av din stil.

Et fargerikt valg

Med 20 standardfarger på vinduer og dører mangler det ikke på utvalget. Fargene vi har satt som standard representerer både de mest populære valgene, men også farger som over tid vist seg populære hos den norske boligeieren. En ting du kan du være sikker på er at uansett din design og stil, så får du fargen til å matche hos NorDan.

Classic
Modern
De små detaljene

Profiler er ikke ofte det aller første du ser, men når du studerer vinduet, ser du fort at profilen på ditt vindu, har mye å si på designet. Vi har i mange år operert med en klassisk «bølgeprofil». Bølgeprofilen som har fulgt oss siden starten har vi døpt «NorDan Classic». Men trenden endrer seg med årene, og nå foretrekker mange heller rette linjer og et minimalistisk preg, da er «NorDan Modern» den rette profilen. Rett, ren og minimal. Design kan også involvere praktiske funksjoner. Det klassiske trevinduet er et vanlig skue i mange boliger.

Ønsker man en mer vedlikeholdsfri opplevelse, kan man få trevinduene med aluminiumsbekledning. Den hjelper nemlig å holde det allerede vakuumimpregnerte trevirket å vare enda lenger, og du får det selvsagt akkurat i den fargen du selv velger.

Et rikt utvalg av tilbehør

Har man mange vinduer har man mest sannsynlig dobbelt så mange vridere. Visste du at vi leverer mange forskjellige vridere? Ikke bare det, men også pyntesprosse, dekkskilt og mer. Så om du bare skal oppgradere stilen til vinduet eller ha en reservedel, så finner du det som passer ditt vindusdesign perfekt på vår nettbutikk. Forskjellige vridere og nye deler finner du også for din NorDan balkongdør og skyvedør.

Det lille ekstra for å binde det hele sammen.

Forskjellige sprosser kan endre uttrykket på vinduet ditt totalt. Valget ditt står mellom 4 typer sprosser. De fleste sprossene kan pulverlakkeres i ønsket farge. I tillegg til sprosser kan du også få ditt NorDan produkt delt med gjennomgående post og losholt i tre.

Ren luft, ren stil

Om sommeren når luftingen blir kjærkommen og huset blir satt under invasjon av insekter, er myggnetting redningen, men det trenger nemlig ikke gå ut over designen. NorDan myggnetting kan like lett demonteres som de monteres, det er gjort på et minutt med drillen. Rammen får du også pulverlakert i samme farge som ditt vindu.

For andre luftemetoder kan fransk balkongdør være løsningen. Et tidløst design i form av et glassrekkverk til dine innadslående NTech produkter kan nettopp være det du trenger. Et lekker og minimalistisk design, i mange forskjellige størrelser og ditt eget fargevalg kan gi fasaden din det lille ekstra du ønsker.

Praktisk design

Sol eller innsynn, uansett så har vi en grunn og et behov for solskjerming, men det trenger ikke gå ut over designen. Innvendige løsninger som plisségardin og persienner er hva du gjør det til, og med et solid utvalg av farger, og et eget festesystem som er skreddersydd til dine NorDan produkter, er du sikker på at alt passer godt sammen.

Men solskjerming trenger nemlig ikke kun å være innvendig, eller ettermonteres. NorDan Screen er resultatet av et samarbeid med Hunter Douglas, hvor din solskjerming er diskrét bygget inn i din fasade. Screensmotoren blir montert på ditt vindusprodukt på fabrikk, og levert på byggeplassen klar til innsetting i fasaden. En minimalistisk løsning som passer godt inn med dagens trend.

NorDan