Sikkerhetsvinduet

Det sikre valget

NorDan Sikkerhetsvindu ble lansert i 1961 som Nor-Dan Perfekt, men det er ingen tvil om at vinduet gjerne kunne ha beholdt sitt gamle navn. Kravene vi satte oss den gang for å utvikle et produkt var kjempestrenge, og strengere har de blitt.
Det sikreste vinduet på markedet

Vi kan si, uten tvil, at NorDan Sikkerhetsvindu er det sikreste vinduet på markedet. Vinduet har 7 forskjellige lukkepunkter vesentlig mer enn ditt gjennomsnittlige vindu. I tillegg ligger alle beslag godt beskyttet bak tettelistene. For ekstra beskyttelse, er selve glasset i vinduet limt til vindusrammen, slik at det ikke kan fjernes utenfra. Vinduet har gjennomgått omfattende testing og fått flere sikkerhetsmerker.

Et vindu med mange funksjoner

Tre håndtak gir deg tre ulike luftestillinger. Uansett hvilken etasje du skulle befinne deg i, gjør de 3 ulike luftestillingene det lekende lett å operere vinduet, samt å vaske det. Utvendig vask av vinduet kan du nemlig gjøre fra innsiden.

Ønsker du å vite mer om tekniske spesifikasjoner og egenskaper som Sikkerhetsvinduet har?

Et stolt flaggskip, også internasjonalt

Gjennom flere tiår har NorDan Sikkerhetsvindu vært flaggskipet blant våre produkter. Et slikt multifunksjonelt og sikkert produkt ble fort populært, også over grensene. I Storbritannia og Irland markedsføres vinduet som NorDan Stormguard, og det med god grunn. Vinduet er laget for å motstå det norske været, med sterk vind og harde vintre. Dette gjør at produktet langt overgår alle krav til værstandard på de Britiske øyer.

Klimakalkulator

Har du noen gang tenkt på hvor mye du kan spare på strømregningen, eller hvor mye Co2 utslipp du kan spare miljøet ved å bytte vinduer? Sjekk vår klimakalkulator, så finner du det ut.

NorDan