Silver Line, White Line og Black Line

– et stilrent design med ditt valg av farge

Små detaljer, slik som vridere, hengsler og ventiler kan virke ubetydelige i det store bildet. Likevel kan slike detaljer ha en betydelig innvirkning på det helhetlige uttrykket i et hjem. Og selv om valg av tilbehør til vinduer og dører kan føles som en liten sak, vil det kunne utgjøre store forskjeller på husets interiør og indre stil.

Valgmuligheter

For NorDan er det viktig å strebe etter nye innovative løsninger for deg som kunde, slik at du skal ha flest mulig valgmuligheter. Utvalg er noe av det kjekkeste man kan ha når man handler, spesielt når man trenger unike løsninger.
Hos oss har du mulighet til å velge mellom tre ulike farger på beslag – Silver Line, White Line og Black Line. Dette utvalget i kombinasjon med 22 standardfarger på våre produkter lar deg designe dine egne vinduer og dører som matcher din stil. Og skulle du likevel ønske en helt spesiell farge, kan du mot pristillegg velge fra hele spekteret i både NCS- og RAL-skalaen.

Fullstendig frihet

Noen foretrekker at vindusbeslag matcher fargen på selve vindusrammen. Da velger man gjerne hvite beslag til en hvit vindusramme, eller svarte beslag til svarte vinduer. En slik fargematch kan være med på å trekke oppmerksomheten bort fra de funksjonelle detaljene og utgjøre et stilrent design. For noen andre kan det være mer foretrekkende å fremheve små detaljer slik som vindusbeslag. Noen velger å matche beslag med andre detaljer i huset. Som et eksempel kan man velge svarte beslag til hvite vinduer for at det skal passe sammen med svarte dørhåndtak, gardinstenger eller annen armatur.

Vi i NorDan står klare for å hjelpe deg med å finne den stilen som passer deg best. Med våre Silver Line, White Line og Black Line får du fullstendig frihet til å velge beslag og finne den rette fargekombinasjonen til dine vinduer og dører.

Spesifisering

Tilgjengelige deler i Silver Line, White Line og Black Line serien: Vridere m/dekkskilt, Ventiler, Luftebeslag, Blindskilt, Glass spacere, Hengsler til balkongdører og til sidehengslet utadslående vinduer.
 

NorDan