Aluminiumsbekledning for ekstra beskyttelse

Selv om det finnes andre alternativer i dagens marked, er trevinduer fortsatt en stor favoritt i Norge. Det er slettes ikke et dårlig valg. Ved å bruke furu som har en høy andel kjerneved, kombinert med vakuumimpregnering og den beste overflatebehandlingen, vil trevinduer tåle et fuktig og værhardt klima i årevis.

Våre vinduer som er laget i tre har 20 års garanti mot sopp og råte og en forventet levetid på 40 år. Dette betyr at vinduene våre er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å tåle langvarig bruk og eksponering for vær og vind. Velger du i tillegg aluminiumsbekledning til dine vinduer, får du robuste produkter med ekstra beskyttelse mot sopp og råte og lite vedlikeholdsbehov utvendig.

Aluminiumsbekledning forlenger levetiden

Fordelen med aluminiumsbekledning er at den beskytter treverket på utsiden av vinduet. Aluminium er et sterkt materiale som tåler tøffe værforhold og langvarig eksponering for sollys. Profilene som monteres på vinduet er svært holdbare og trenger ikke annet vedlikehold enn vasking ved behov.

Hos NorDan preanodiserer vi aluminiumsprofilene før de pulverlakkeres. Ved å gjøre dette sikrer vi svært høy motstand mot korrosjon på overflaten. Forbehandlingen vi benytter er sertifisert i henhold til GSB International sin «Premium Coated Aluminium» Sea Proof Plus-standard. Det betyr at de også holder stand i kystnære strøk, der vinduene får hard medfart av saltholdig luft, sjøsprøyt og generelt røft klima. Aluminiumsbekledde vinduer er også et utmerket valg i områder med mildere værforhold. NorDans aluminiumsbekledde vinduer har en forventet levetid på hele 60 år, og vi gir deg 30 års garanti mot sopp- og råteangrep.

Går ikke ut over utseende og estetikk

Aluminiumsbekledde vinduer går ikke ut over byggets utseende og estetikk. Profilene er såpass tynne og godt tilpasset formen på vinduet at det nesten ikke er mulig å se dem. På innsiden får du alle fordelene ved et trevindu, mens du på utsiden får et robust produkt og effektiv beskyttelse mot sopp og råte.

Hvis du ønsker, kan du selvsagt også få ulike farger på inn- og utsiden av et aluminiumsbekledd vindu. Du kan velge mellom våre 22 standardfarger helt uten tillegg i pris, eller de aller fleste fargene i RAL- og NCS-skalaene mot et pristillegg.

Vinduer med aluminiumsbekledning er ganske enkelt en svært god kombinasjon der du får holdbarheten og vedlikeholdsvennligheten til aluminium på utsiden, men beholder det gode og lune uttrykket til treverk på innsiden. Alle våre NTech vinduer kan leveres med aluminiumsbekledning som tilvalg.

NorDan