Solskjerming – For et perfekt inneklima

Med våren kommer det flere og flere solfylte dager og behovet for å skjerme for solen blir stadig større. Riktig valg av solskjerming vil ikke bare gi et løft til interiøret, men også bedre innemiljøet ved å balansere lys og varme i din bolig. Hos NorDan får du fleksible muligheter for både innvendig og utvendig solskjerming skreddersydd for dine vinduer.

Bedre inneklima og lavere energiforbruk

En av de største oppgavene til vinduer er å gi naturlig lys inn i et hjem. Likevel, kan for mye lys og varme som kommer inn gjennom vinduer være sjenerende og forårsake økt energiforbruk til nedkjøling i sommerhalvåret. Riktig solskjerming vil derfor være gunstig både for inneklima og energiforbruket.  

Skreddersydd til dine NorDan vinduer

Solskjerming kommer i mange former og med forskjellige funksjoner. For innvendig solskjerming kan du hos oss velge mellom flere typer plisségardiner og persienner. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at produktene blir skreddersydd til dine NorDan vinduer.

NorDan plisségardiner gir deg full kontroll over utsynsvinkelen og du kan regulere åpningen både oppe og nede samtidig. Våre plisségardiner kan fås i 3 forskjellige varianter, alt etter hvor mye lystetthet du ønsker. Her kan du velge mellom 25%, 50% eller 100% lystetthet. 

Visste du forresten at våre doble Duo plisségardiner kan også gi ekstra isolering mot kulde fra vinduene om vinteren? Duo plisségardiner består av to lag med plisséstoff og har en effektiv isolasjonsevne på grunn av luftlaget mellom de to plissélagene. Det bidrar derfor til at mindre av den kalde lufta fra vinduet trenger inn i rommet på vinteren. 

NorDan persienner gir deg en god og effektiv skjerming for både lys og innsyn. Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Hos oss har du mulighet til å velge mellom fritthengende persienner, som festes i toppen av vinduet, og persienner som festes både i toppen og bunnen av vinduet. Ønsker du at innvendig solskjerming skal gå i et med husets interiør? Hos NorDan kan du velge mellom flere nøye utvalgte farger på persienner og plisségardiner.

NorDan Screens – vår smarte solskjerming

NorDan Screens er en utvendig solskjerming integrert i fasaden. Den stopper opptil 90% av solvarmen, stenger ute nysgjerrige blikk, og samtidig gir deg god utsikt innenfra. Solskjermingen kommer montert på produktet fra fabrikk, som sørger for lett montering og enkel innsetting i fasade.

NorDan Screens kan styres både manuelt og automatisk og kan opereres enten med bryter på veggen, fjernkontroll eller app. Sammen med vind- og lyssensorer kan man la NorDan Screens selv ta hånd om oppgaven med å skape et godt innemiljø. Og når solen ikke lenger er sjenerende, skjuler solskjermingen seg elegant.

God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste. Dessuten kan den være med på å bedre inneklima og gi lavere energiforbruk hele året. Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger skreddersydd for dine vinduer.

NorDan