Den mest miljøvennlige energien er den man ikke bruker

Myggnetting – Slipp luften inn, hold myggen ute

De fleste har nok opplevd det– myggen som har klart å komme seg inn på soverommet og som gjør sommernatten til et aldri så lite mareritt der den suser i øret ditt og stikker deg over en lav sko. Det er faktisk så irriterende at mange vil velge å ikke lufte på soverommet, til tross for at heller ikke det er en god oppskrift på kvalitetssøvn en varm sommernatt. 

Hold insekter ute – slipp inn frisk luft

En av de største og mest åpenbare fordeler med myggnetting er at den holder myggen og andre insekter ute. Du slipper å bekymre deg for stikk og bitt fra insekter og kan la frisk luft strømme inn i rommet. Resultatet er et luftig hjem uten mygg og andre insekter.

Tilpasset akkurat dine vinduer og balkongdører

En annen fordel med NorDan myggnetting er at den kan fås skreddersydd til dine vinduer og balkongdører. Uansett om du har innadslående vinduer, utadslående vinduer, eller balkongdør kan du være sikker på at vi finner en myggnetting som er tilpasset ditt produkt.

Til innadslående vinduer har vi fast utvendig myggnettingsramme. Den er laget i aluminium og kan leveres i nøyaktig samme farge som det øvrige vinduet. For utadslående vinduer monteres myggnettingen på innsiden. Her er nettingen festet i skinner på hver side av rammen og kan dermed enkelt løftes opp når den ikke er i bruk eller for å komme til vrideren på vinduet. Til balkongdører har vi myggnetting med sideveis plisséfunksjon. Den lukkes og åpnes sideveis og gir full kontroll over hele åpningsfeltet. Myggnetting til utadslående vinduer kan fås i 4 forskjellige farger. To nyanser av hvit, en svart og en grå. Til balkongdør kan du få myggnetting i 3 forskjellige farger: To nyanser av hvit og en svart. Selve duken på myggnettingen fås i svart.

Spar energi

Hvor mange ganger har du latt være å lufte en sen sommerkveld på grunn av myggen som sviver rundt vinduene? Ved å installere myggnetting vil du ikke bare holde myggen, ute men også la frisk luft komme inn i rommet. Denne naturlige ventileringen kan bidra til et mer behagelig innemiljø om sommeren uten å måtte bruke aircondition for å regulere temperaturen inne. Dette kan utgjøre betydelige energibesparelser, noe som er gunstig for både lommeboka og miljøet.

Lett å installere, lett å vedlikeholde

Komplisert montering? Nei takk. NorDan myggnetting kommer med ferdigborret hull, slik at den lett kan monteres på ditt vindu eller balkongdør. Både innvendig og utvendig myggnetting kan ettermonteres på dine eksisterende NorDan produkter. Utvendig myggnettingsramme også fås ferdigmontert på produktet fra fabrikk. Også vedlikehold av myggnetting er en enkel sak. Alt du trenger for å få en skinnende ren netting er å tørke den med en fuktig klut. På innvendig myggnetting kan børstelisten støvsuges lett uten å skrape i aluminiumen. 

NorDan