Ytterdører – det beste innen design, funksjon og ytelse

Ytterdøren fungerer som det første inntrykket av hjemmet ditt og er dermed en viktig del av husets fasade. En god ytterdør skal ikke bare være pen å se på, men også gi sikkerhet og ha god ytelse. Derfor er det viktig å velge en dør som ikke bare er visuelt tiltalende, men som også har høy ytelse og funksjonalitet. Uansett hvilke krav og preferanser til stil og funksjon du måtte ha, kan du være sikker på at hos NorDan vil du finne den perfekte døren som passer for deg.  

Ytterdører som passer din stil

NorDan har et bredt utvalg av ytterdører. Hos oss kan du velge mellom 6 særpregede ytterdørserier og nesten 100 forskjellige modeller. I tillegg kan du velge mellom 20 standardfarger helt uten tillegg i pris eller hvilken som helst farge i NCS- og RAL-skalaen mot et pristillegg. Kombinasjoner av glass, utfresinger og farger gir deg muligheten til å finne din perfekte ytterdør uansett om du ønsker å gå i en mer tradisjonell retning eller vil finne en ytterdør med et mer minimalistisk og moderne uttrykk.

Tilpasset nordisk klima

Når man skal velge en ytterdør, er det ikke bare dørens utseende som er viktig å vurdere. Egenskaper som kvalitet, sikkerhet og isolering må også vurderes ved kjøp av en ytterdør. Ytterdørene fra NorDan har noen av markedets sikreste og mest holdbare konstruksjoner og de virkelig smarte detaljene som definerer en NorDan dør skjuler seg under overflaten. Rustfrie hengsler og vakuumimpregnert karm er bare noen av egenskapene som gjør at en NorDan ytterdør er tilpasset et værhardt nordisk klima. 

God isolering gir lavere energiforbruk

Har du noen gang tenkt på at ytterdøren kan påvirke strømregningen din? En gammel ytterdør med dårlig isoleringsevne vil kunne føre til økt varmetap og energiforbruk. Slitte pakninger og skjevheter i gamle dører er ofte årsaken til trekk og kald luft kommer inn fra døren. 

Ved å investere i en god ytterdør som er godt isolert og tett mot vær og vind, kan du ikke bare redusere energiforbruket, men også øke komforten og sikkerheten i hjemmet ditt. En godt isolert ytterdør kan redusere trekk og kulde fra utsiden, og dermed kreve mindre energi for å opprettholde en behagelig innetemperatur, noe som kan gi deg betydelige besparelser på strømregningen.

Nøkkelfritt og smart

Er du lei av febrilsk leting i lommene og at nøkkelen plutselig blir borte? Da gjør du rett i å velge en NorDan ytterdør. Våre ytterdører kan leveres med ID Lock påmontert fra fabrikk, slik at du slipper å bekymre deg over nøklene dine igjen. ID Lock er en smart og sikker dørlås, designet for å tåle nordisk klima. Med tilleggsmoduler Zigbee eller Z-Wave kan låsen enkelt knyttes til ulike smarthussystemer og du kan betjene ytterdøren din via en app på mobilen.

NorDan