Energisparing og sikkerhet – alt i en app

Ønsker du å knytte sammen vinduer, dører og Screens fra NorDan i en app? Vårt samarbeid med Rackit gir deg løsningen på nettopp dette. Gjør hjemmet ditt både energieffektivt og sikkert med alarm og smarthusfunksjoner i din bolig. 

Smart og sikkert

Sikkerhet har alltid vært viktig for NorDan. Med tilknytning til FG-godkjent alarmsystem, samt skjulte sensorer i vinduer og dører har du det som trengs for å koble til det ypperste av boligalarm med vekterutrykning og oppkobling til brannsentral. Du kan også enkelt aktivere boligalarm og få varsling på egen mobil når innbrudd- eller brannalarm utløses.

Få full kontroll over ytterdøren

ID Lock er en smart og sikker elektronisk dørlås, designet for å tåle nordisk klima. Med tilkoblingen til app kan låsen enkelt betjenes. Du får en sikrere inngangsdør med mulighet for integrering av både alarm og adgangskontroll.


Ønsker du varsel om at barna er kommet hjem? Bli minnet på å låse inngangsdøren etter at du har reist hjemmefra? Eller ønsker du en ringeklokke med kamera som registrerer bevegelse utenfor døren? Her kan du legge til de funksjonene du har behov for i din bolig.

Screens – smart og energieffektiv solskjerming

NorDan Screens er en utvendig solskjerming integrert i fasaden. Den stopper opptil 90% av solvarmen og kommer montert på produktet fra fabrikk. Sammen med vind- og lyssensorer kan man la NorDan Screens selv ta hånd om oppgaven med å skape et godt innemiljø. Og når solen ikke lenger er sjenerende, skjuler solskjermingen seg elegant.

Energi

Den mest miljøvennlige energien er den man ikke bruker. Med koblinger mellom vinduer, dører, termostater, lys og alarm kan du effektivisere strømbruk og la huset selv ta hånd om energisparing og sikkerhet uten å måtte være fysisk til stede i huset. Følg med for å få med deg lansering av markedets mest komplette løsning for energisparing og sikkerhet under Bygg Reis Deg 2023.

NorDan