Går sammen om smartere
solskjerming og bedre kontroll

I tett samarbeid med Rackit og NorDan lanserer Somfy Norge nå en helt ny integrasjon mellom smarthus-systemet TaHoma og verdens største smarthus-plattform Alarm.com. 

Det er tre tunge bransjeaktører som nå går sammen for å gi enda mer sømløse opplevelser til kunder med vinduer fra NorDan, solskjermingsmotorer fra Somfy og smarthusløsning fra Rackit.

Integrasjonen gir brukerne muligheten til å kontrollere sine Somfy IO-motoriserte Screens direkte fra samme app de bruker til å administrere låser og vindussensorer. I tillegg vil Screens bli levert ferdig montert på dører og vinduer fra NorDans fabrikker med innebygd Somfy IO-motor.

Trond Magnar Unhammer, adm. direktør i NorDan AS:

– Ved å levere Somfy IO-motorer på våre vinduer med fabrikkmonterte Screens gir vi brukerne en sømløs opplevelse. Nå kan de administrere og kontrollere sine Screens fra den samme brukervennlige appen fra Alarm.com. Denne bruker de allerede til å styre elektroniske låser og vindussensorer i NorDan NConnect-sortimentet. Dette styrker vår felles visjon om å tilby innovative og praktiske løsninger for et mer sammenkoblet hjem, sier han.

Alarm.Com er representert i Norge av selskapet Rackit AS. Petter Falch Pedersen, CEO:

– Med Somfy og Alarm.com i en og samme løsning gjør vi bruken enda mer praktisk og intuitiv for kundene. Dette gir en helhetsløsning som overgår det vi tidligere har sett i markedet. Nå kan man nyte fordeler som screensstyring, energistyring, sikkerhet, kamera, dørtelefon, adgangskontroll og lydsystemer samlet på samme plattform og app, sier han.

Pål Blekkerud, salgssjef i Somfy Norge:

– Det er spennende å endelig kunne lansere integrasjonen mellom Somfy TaHoma og Alarm.com. Dette representerer et viktig skritt mot å skape et mer sammenkoblet og brukervennlig system for hjemmeautomasjon. Vi ser frem til å fortsette å levere innovative løsninger som gjør hverdagen til våre kunder mer praktisk og komfortabel, sier han.

Fakta om løsningen:

  • En sky-til-sky-integrasjon som lar smarthus basert på Alarm.com kommunisere med solskjermingsmotorer levert av Somfy.
  • Gjør det enkelt å koble markedsledende produkter sammen til en helhet med sentral styring fra én enkelt app.
  • For NorDans kunder inngår integrasjonen i NConnect-konseptet, som knytter smarte vinduer, -dørlåser og -solskjerming sammen til en helhet.
NorDan