NConnect

Hvordan kan NConnect bidra til økt sikkerhet og energisparing i ditt hjem?

I en tid hvor stadig mer av hverdagen digitaliseres, blir det mer og mer populært å ta i bruk løsninger som binder sammen alle hjemmets systemer – fra varmestyring til sikkerhet. Vår løsning, NConnect, gir deg mulighet til nettopp dette.

NConnect er en komplett løsning for energisparing og sikkerhet som knytter sammen vinduer, dører og screens fra NorDan, samt øvrige husets systemer i en og samme app. Men hvordan kan det bidra til økt energisparing og sikkerhet?

Energisparing

En av de største fordelene med NConnect er muligheten for smart energisparing

Ved å styre varmen og lys i hjemmet ditt effektivt, kan du redusere energiforbruket ditt betydelig. I følge Enova kan en husstand med smart energistyring spare inntil 20% av sine totale energikostnader.

Ved hjelp av NConnect kan du for eksempel programmere varmesystemet ditt til å slå seg på eller av på visse tider. Tradisjonelt sett vil termostatene som styrer boligens innetemperatur ikke alltid forstå hvorfor du lukker opp et vindu. Den registrer at temperaturen faller og starter oppvarming. Med sensorer i vinduene kan oppvarmingen deaktiveres når du åpner for utlufting.

I tillegg kan du med NConnect lage scenarioer for å senke innetemperaturen og slå av lys og elektroniske apparater om natten eller når du er borte. Dette sikrer at du ikke bruker mer energi enn nødvendig.

Med automatisering av screens kan du la solskjermingen trekkes ned når solen kommer opp, noe som kan bidra til redusert bruk av aircondition på solrike dager.

Når det kommer til sikkerheten i hjemmet ditt, fungerer NConnect som en omfattende sikkerhetsløsning

Med tilknytning til FG-godkjent alarmsystem, skjulte sensorer i vinduer og dører, samt adgangskontroll og kameraovervåkning, sørger NConnect for at hjemmet ditt alltid er trygt.

I tillegg har du mulighet til å koble boligen din til en boligalarm med vekterutrykning og oppkobling til brannsentral. Samtidig kan du enkelt aktivere boligalarm og få varsling på egen mobil når innbrudd- eller brannalarm utløses.

Med ID Lock, en elektronisk dørlås, kan du gi og trekke tilbake tilgang til hjemmet ditt, bli varslet når døren blir åpnet eller bli minnet på å låse døren når du drar. Her kan du også installere en ringeklokke med  kamera som registrerer bevegelse utenfor døren. Med NConnect kan du legge til de funksjonene du har behov for i din bolig.

Med NConnect har du markedets mest komplette løsning
for energistyring og sikkerhet!

NConnect er en komplett løsning som gir deg kontroll over energisparing og sikkerhet i ditt hjem uavhengig av hvor du er. Det lar deg optimalisere energiforbruket ditt, samtidig som du sikrer at hjemmet ditt er trygt og sikkert. Ved å melde deg inn i MyNorDan, får du mulighet til å få tilbud på NConnect.

NorDan