Finn riktig solskjerming til dine vinduer

Solskjerming er viktig for å skape et godt og behagelig inneklima. Det kan bidra til å balansere lys og varme i din bolig, og dermed gi bedre komfort og energibesparelser. I tillegg vil du kunne redusere sjenerende innsyn fra naboer eller forbipasserende. Hos NorDan får du fleksible muligheter for både innvendig og utvendig solskjerming skreddersydd for dine vinduer.

Screens – en smart solskjerming

Screens er et populært valg for utvendig solskjerming. Den stopper opptil 90% av solvarmen, stenger ute nysgjerrige blikk, og samtidig gir deg god utsikt innenfra. NorDan Screens kan leveres for ettermontering eller ferdigmontert på produktet fra fabrikk, noe som sørger for lett montering og enkel innsetting i fasade. NorDan Screens kan styres både manuelt og automatisk: enten med bryter på veggen, fjernkontroll eller app. Sammen med vind- og lyssensorer vil Screens kunne styre seg selv og sørge for et godt innemiljø.

Screens er et godt alternativ for vinduer som vender mot sør eller vest, hvor solen kan være sterk. Spesielt egnet for store fastkarm vinduer som slipper inn mye lys og varme. Med Screens vil du kunne redusere innsyn, men samtidig beholde godt utsyn innenfra.

Plisségardiner

Plisségardiner er en type innvendig solskjerming som er laget av et mykt, elastisk materiale som foldes sammen i bølger. Solskjermingen kan justeres slik at du kan kontrollere mengden lys og varme som kommer inn i rommet. Med toveis plisségardiner får du full kontroll over utsynsvinkelen og du kan regulere åpningen både oppe og nede samtidig. Våre plisségardiner kan fås i 3 forskjellige stoffvarianter, alt etter hvor mye lystetthet du ønsker. Her kan du velge mellom 25%, 50% eller 100% lystetthet.

Persienner gir god og effektiv skjerming for både lys, varme og innsyn. Ved å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll over hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Hos oss har du mulighet til å velge mellom fritthengende persienner, som festes i toppen av vinduet, og persienner som festes både i toppen og bunnen av vinduet.

Hvordan velge riktig solskjerming?

Solskjerming kommer i mange former og med forskjellige funksjoner. Derfor er det viktig å ta hensyn til vinduets plassering, størrelse og utforming, samt dine behov og ønsker, når du skal velge solskjerming. Her er faktorer som er viktig å vurdere ved valg av solskjerming:

  • Innsyn: Vil du blokkere innsyn?
  • Solforholdene: Hvor mye sol kommer inn i rommet?
  • Utsyn: Vil du beholde utsynet?
  • Utforming: Innvendig eller utvendig solskjerming?
  • Estetikk: Hvilken stil, lystetthet og farge passer til ditt hjem?

NorDan tilbyr et bredt utvalg av solskjerming som kan tilpasses dine individuelle behov og ønsker. Med en rekke stiler, lystettheter og farger å velge mellom, finner du enkelt solskjerming som passer perfekt til ditt hjem og din smak.

NorDan