Myggfri lufting selv midt på sommeren

Vi nærmer oss sommermånedene som bringer med seg mygg, knott og andre insekter som kan være med og gjøre sommernettene mindre behagelige. Kløende myggstikk og irriterende surring rundt ørene kan forstyrre nattesøvn og være ganske plagsomt. Med NorDan myggnetting stenger du ute alle småkryp, og kan nyte frisk luft og behagelige sommernetter uten å bekymre deg for plagsomme insekter.

Tilpasset dine vinduer og balkongdører

NorDan myggnetting kommer i flere varianter og kan fås skreddersydd til dine vinduer og balkongdører. Uansett om du har innadslående vinduer, utadslående vinduer, eller balkongdør kan du være sikker på at vi finner en myggnetting som er tilpasset ditt produkt.

Innadslående vinduer har fast utvendig myggnettingsramme. Den er laget i aluminium og kan leveres i nøyaktig samme farge som vinduet. Utadslående vinduer har myggnettingen montert på innsiden. Her er nettingen festet i skinner på hver side av rammen og kan dermed enkelt løftes opp når den ikke er i bruk eller for å komme til vrideren på vinduet.

Balkongdørene har myggnetting montert i karmen med sideveis plisséfunksjon. Den lukkes og åpnes sideveis og gir full kontroll over hele åpningsfeltet. Myggnetting til balkongdører og utadslående vinduer kan fås i 4 forskjellige farger. To nyanser av hvit, en svart og en grå. Selve duken på myggnettingen fås i svart.

Enkel montering og vedlikehold

Myggnetting fra NorDan er en praktisk og effektiv løsning for å holde insekter ute. Ikke bare er den effektiv, men den er også utrolig enkel å montere og vedlikeholde. NorDan myggnetting kommer med forboret hull, slik at den lett kan monteres på ditt vindu eller balkongdør. Både innvendig og utvendig myggnetting kan ettermonteres på dine eksisterende NorDan produkter. Utvendig myggnettingsramme kan også fås ferdigmontert på produktet fra fabrikk.

Vedlikehold av myggnetting er en enkel sak. En fuktig klut er alt du trenger for å få nettingen skinnende ren. På innvendig myggnetting kan børstelisten støvsuges lett uten å skrape i aluminiumen. NorDan myggnetting – et enkelt og effektivt valg for å holde insekter ute!

NorDan