Nøkkelfri hverdag

Som eneste dør og vindusprodusent leverer nå NorDan nøkkelfrie ytterdører direkte fra fabrikk.

Bestill nøkkelfri dør som Gjert Ingebrigtsen

I konkurranse med sine sønner var oppgaven å montere en ID Lock raskest. Gjert klarte å montere på 10 sekunder da han fikk låsen ferdig montert fra NorDan. Se reaksjonene fra Ingebrigtsen brødrene..

Mange fordeler med en nøkkelfri ytterdør

Brukervennlig for hele familien

Med en nøkkelfri ytterdør kan alle i familien enkelt betjene ytterdøren med kode, brikke eller telefon. Har du behov for å åpne døren selv om du ikke er hjemme, kan den kobles til ringeklokken og fjernstyres.

Fabrikkmontert lønner seg

Mange boligeiere skifter i dag ut nøkler med elektroniske dørlåser. Med fabrikkmontert ID Lock, slipper du å betale for orginallås med dørhendel og kostnader for ettermontering.

Sparer miljøet

Som følge av at mange velger å bytte ut sine tradisjonelle låsesystem, leverer NorDan som eneste dør og vindusprodusent, nøkkelfrie ytterdører direkte fra fabrikk. Da slipper vi å produsere låser og hendler som kastes i etterkant.

Passer til alle våre ytterdører

NorDan har et rikt utvalg av ytterdører som alle er tilpasset ID Lock. Velg design og funksjon som passer deg, så ordner vi montering og testing av elektronisk lås fra fabrikk.

Unngå ettermontering og feil

Med en fabrikkmontert dørlås fra ID Lock slipper du ettermontering. På fabrikken blir døren montert og testet av fagfolk slik at du er garantert at alt fungerer optimalt.

Koble døren til resten av huset

Ytterdøren er en av husets viktigste sikkerhets- produkt. Samkjør brann og tyverialarm, ringeklokke, kamera, fjernstyring, lys og energi. Alt fra en app.

Bedre forsikring

Løsningen fra NorDan er sammen med brann og tyverialarm fra Rackit den eneste FG-godkjente løsningen i markedet. Det betyr at du har en trygg løsning som kan gi deg en bedre avtale med ditt forsikringsselskap.

Velg design uten tillegg i pris

ID Lock kommer i tre ulike fargevarianter. Svart og sølv. Velg den du synes passer best.

For bestilling. Snakk med din nærmeste forhandler

NorDan