VIS – En smartere arbeidsdag

Med NorDan Vindusinnsetning i System (VIS) blir monteringen lekende lett.

Med NorDan Vindusinnsetning I System (VIS) blir monteringen lekende lett. Vindsperreduken kommer påmontert vinduet fra fabrikk, og sikrer korrekt montering, slik at du slipper å måtte skjøte og tape vindsperren inn mot vinduet.

VIS – mer enn bare en tetteduk

Ikke bare sparer en allerede påmontert vindsperreduk tid, men også miljøet. Med VIS blir det nemlig mindre avfall på byggeplassen, og du oppnår optimal tetting og isolering.

Med VIS får man ikke bare en tetteduk, men også vannbrett, overgangsbeslag og utvendig foring i aluminium, og kan være trygg på at det passer inn i moderne fasader. Vi har gode løsninger for liggende kledning, stående kledning og tømmermanskledning. VIS kan leveres på samtlige vinduer, balkongdører og skyvedører. Se eksempel på veggkonstruksjoner under.

VIS – Montering

VIS er lett å montere, og sparer deg derfor mye tid på byggeplassen. For å se videoer om montering og bruk av VIS, klikk på knapp under.

VIS – Kontakt

Ønsker du å vite mer om VIS? Ta kontakt med ditt lokale salgskontor, så hjelper vi deg gjerne med å gjøre ditt byggeprosjekt litt smartere!

NorDan