Tilvalg – ditt produkt slik du ønsker det

Vinduer er en viktig del av både den innvendige og utvendige stilen i et hjem. De skal ikke bare gi lysinnslipp og luftemuligheter, men også reflektere husets arkitektoniske stil og design. Med tilvalg fra NorDan kan du få frem det beste i dine vinduer og virkelig gi dem karakter og funksjonalitet.

Aluminiumsbekledning- robust og langvarig

Vinduets eksteriør skal tåle mange påkjenninger, i mange år. Alle NorDan vinduer har vakuumimpregnert trevirke, og dette er et viktig bidrag til høy ytelse som varer. Men for en tilnærmet vedlikeholdsfri opplevelse og ekstra lang levetid bør du vurdere aluminiumsbekledning.

Ved å velge aluminiumsbekledning til vinduene dine, vil du få mer robuste vinduer og effektivt kunne beskytte dem mot sopp og råte. Aluminiumsbekledningen som vi benytter blir preanodisert og  pulverlakkert, noe som sikrer svært høy motstand mot korrosjon på overflaten og gjør aluminiumsbekledde vinduer tilnærmet vedlikeholdsfrie. Dermed har aluminiumsbekledde vinduer en forventet levetid på 60 år og vi gir deg hele 30 års garanti mot sopp og råte.  

Lang levetid, god isoleringsevne og bærekraft er knyttet tett sammen når det gjelder vinduer. Produkter som varer lenge, har god isoleringsevne og er laget med minst mulig negativ miljøbelastning, er det beste alternativet man kan velge med tanke på miljø og bærekraft. 

Alle våre NTech produkter kan leveres som Svanemerket. Og visste du at et Svanemerket vindu er blant de best isolerte vinduene i verden? Det slipper ut lite varme, men lar lys og varme fra sola komme fint igjennom. I tillegg til å kreve maksimal energieffektivitet, stiller Svanen krav som omfatter bruk av bærekraftig trevirke og bruk av minst mulig miljøbelastende stoffer i blant annet overflatebehandling og isolasjon. Et Svanemerket vindu har 10 års garanti, og du får en bekreftelse med på kjøpet om at du har gjort gode klima- og miljøvalg.

Profil eller sprosser – velg den stilen som passer

Valg av vindusstil blir ofte basert på den arkitektoniske stilen til boligen. I et mer tradisjonelt hus eller et herskapshus, vil man gjerne ha mer klassiske og tidløse vinduer. Mens i et moderne funkishus vil man heller ha store vinduer og rene kanter. 

Uansett hvilke preferanser du har for dine vinduer, kan du hos oss få den stilen du ønsker. For innsiden av vinduet kan du velge mellom klassisk eller modern kantprofil. NorDan classic er standard profilen vår – et tidløst valg med en unik bølgeprofil. NorDan modern har en avrundet og ren kant, som passer ypperlig til en moderne og minimalistisk design.
Skulle du ønske å sette et enda mer klassisk preg på dine vinduer, vil sprosser være et ypperlig valg. Vindussprosser er tilgjengelig i flere forskjellige typer, slik at du enkelt kan sette et særpreg på vinduene.

Et fargerikt valg

Hånd i hånd med vindusstilen går også fargevalg. Hvilken farge du velger til vinduene dine, har også mye å si på det helhetlige utseende av en bolig . Hos NorDan kan du velge mellom 22 standardfarger helt uten tillegg i pris. Fra forsiktige jordfarger til modige, iøynefallende rød- og blåfarger vil du med stor sannsynlighet finne nettopp den fargen som vinduene dine fortjener. Skulle du likevel ønske en helt spesiell farge, kan du mot pristillegg velge fra hele spekteret i både NCS- og RAL-skalaen.

Hos oss har du mulighet til å velge mellom tre ulike farger på beslag – Silver Line, White Line og Black Line. Dette utvalget i kombinasjon med 22 standardfarger på våre produkter lar deg finne den rette fargekombinasjonen til dine vinduer og dører.

NorDan