Kvalitet og design – årelang trygghet med markedets beste garantiordning

Enten du skal bytte ut vinduene i et eldre hus eller kjøpe vinduer til et helt nytt hus, er det viktig å huske at slike produkter er en langvarig investering. For å gjøre vindusvalget lett og trygt, gir vi deg vårt Kundeløfte – markedets beste garantiordning for vinduer og dører.  

Våre vinduer, skyvedører og balkongdører i tre har en forventet levetid på 40 år, og vi gir deg 20 års garanti mot sopp og råte. Velger du i tillegg aluminiumsbekledning på treprodukter, får du hele 30 års garanti mot sopp og råte, samt 60 års forventet levetid. I tillegg har vi en 5 års garanti på knust glass og 10 års produktgaranti på Svanemerkede produkter. Vet du at alle våre GreenTech produkter er Svanemerket?

Kvalitet gir gode vindusvalg

NorDan er opptatt av å levere produkter av høy kvalitet som oppfyller kundenes behov og forventninger. Nærmere 100 års erfaring og kontinuerlig investering i teknologi og innovasjon har gitt oss solid kompetanse og ekspertise i å produsere vinduer og dører. Disse er både funksjonelle og estetisk tiltalende, samtidig som de oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

Robuste og kvalitetssikre produkter

For å oppnå høy kvalitet og lang levetid på vinduer og dører, er det mange faktorer som spiller inn. Det inkluderer valg av riktig råmateriale, impregnering, overflatebehandling og testing.

Høy andel kjerneved i råmateriale samt vakuumimpregnering av produkter gir god beskyttelse mot sopp og råte. Ved vakuumimpregnering legges treverket i et forseglet kammer, som fylles med impregneringsvæske, og settes under trykk for å presse væske dypt inn i treverket. Deretter må produktene tørkes før videre prosess. 

Ved å velge aluminiumsbekledning til dine vinduer og dører, får du robuste produkter med lang levetid og lite vedlikeholdsbehov utvendig. Hos NorDan preanodiserer vi aluminiumsprofilene før de pulverlakkeres. Dette sikrer svært høy motstand mot korrosjon på overflaten og betyr at produktene også holder stand i kystnære strøk.

Vi sikrer at produktene våre oppfyller alle markedets krav og kvalitet ved jevnlige tester for diverse påkjenninger som sikkerhet, tetthet og vindbelastning. NorDan stiller strenge krav til seg selv og våre produkter, men like viktig er kravene som ulike sertifiseringsordninger stiller. Du kan være trygg på at vinduer og dører fra NorDan tilfredsstiller ledende krav innen sikkerhet, bærekraft og kvalitet.

Design i alle detaljer

NorDan produkter skal vare lenge, og du vil ha glede av dem hver eneste dag i mange år fremover. Da er det viktig at du har valgmuligheter når det kommer til design og utseende. Med tilvalg fra NorDan, kan du designe dine produkter akkurat slik du ønsker det.

Skal vinduene dine ha en spesiell farge, eller vil du gi vinduene dine et mer klassisk preg og tilføye sprosser? Vinduer mot sør vil ofte ha stort solinnslipp, mens andre vegger kanskje ligger mot en trafikkert vei. Med ulike glassalternativer og en lang rekke tilvalg, kan du skreddersy vinduene dine til den bruken de skal møte.

NorDan