HEL ALUMINIUM
Mulighetenes materiale

Med et stadig økende fokus på store vindusflater og innovative design, er våre Hel Aluminiums vinduer og dører det opplagte valget i moderne bygg. Løsninger i Hel Aluminium gir ikke bare store valgmuligheter for utforming og konfigurering, men er også svært robuste, energieffektive og tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Fleksible muligheter

Ved å velge vinduer og dører i Hel Aluminium får du virkelig mulighet for å åpne opp interiøret for dagslys og utsikt. Slanke innramminger gjør at vinduene glir inn som en naturlig del av boligen og setter de store vindusflatene i sentrum. Lyset slipper til, og skillet mellom inne og ute viskes bort slik at du kan nyte utsikten.

Energieffektive løsninger

Alle NorDan produkter i  Hel Aluminium tilfredsstiller strenge krav til energieffektivitet. Med en i U-verdi som går helt ned mot 0,7, oppfyller Hel Aluminium kravene til passivhus-standard. Lav U-verdi betyr mindre varmetap, bedre inneklima, og redusert CO2-utslipp fra boligen. Dette gjør ikke bare hjemmet ditt mer komfortabelt, men hjelper også med å redusere din klimapåvirkning.

Visste du at våre Hel Aluminiums produkter blir laget av minimum 75% resirkulert aluminium? Slik materiale kan inneholde alt fra brusbokser til gamle vinduer og bildeler. Ved bruk av resirkulert innhold reduseres mange av utslippene knyttet til aktiviteter ved å utvinne aluminium fra naturen.

Robust og tilnærmet vedlikeholdsfritt

Norge er et værutsatt land med hardt klima store deler av året. Derfor er vinduer og dører i Hel Aluminium et ypperlig valg da de tåler tøffe værforhold og er motstandsdyktig mot vann, vindlaster og luftgjennomtrengning. Kvaliteten på beslag og andre komponenter sørger for ekstra tetthet mot været, noe som gjør Hel Aluminium produkter enda mer robuste.

Aluminium har også den fordelen at det danner et beskyttende oksidsjikt når det er i kontakt med luft, noe som gjør det svært motstandsdyktig mot korrosjon. Dette  forlenger aluminiumens levetid og reduserer behovet for vedlikehold utvendig. Overflatene behøver verken spesiell behandling eller maling. Det eneste du trenger å tenke på er rengjøring ved behov.

NorDan